Αυτά είναι τα 16 αυτοκίνητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Post date:

Author:

Category:

Η προτίμηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις Mercedes-Benz είναι εμφανής καθώς 11 από τα 16 αυτοκίνητα της συλλογής του φέρουν το αστέρι στο καπό

Mercedes Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Όλα με τη γνωστή πινακίδα «7000». Μήπως πρέπει να προσθέσει και διακριτικό «7άστερο» αυτοκόλλητο;


Στην εντυπωσιακή συλλογή από αυτοκίνητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συναντάμε σχεδόν κάθε λογής αυτοκίνητο. Μεταξύ τους, SUV, πολυτελή σεντάν και «τρελά» supercar

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παράλληλα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., συχνά αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στους κύκλους των φίλων του αυτοκινήτου, εξαιτίας της εντυπωσιακής συλλογής αυτοκινήτων που διαθέτει.

Εκτός από την αγάπη του για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, ο ισχυρός άνδρας των πράσινων φαίνεται πως έχει και ένα “soft spot” για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Η εντυπωσιακή του συλλογή απαρτίζεται κυρίως από αυτοκίνητα γερμανικής προέλευσης, με τη Mercedes να έχει την τιμητική της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο autotypos.gr πατώντας εδώ


Κώστας Σλούκας

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει