Η ζωή του Bruce McLaren γίνεται ταινία

Post date:

Author:

Category:

Η ζωή ενός απ΄ τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του motorsport γίνεται ταινία απ΄ τη Universal. Τίτλος της; Τι άλλο; »McLaren»

Πρόλαβε να ζήσει μόλις 32 χρόνια. Αλλά σ΄αυτό το γρήγορο πέρασμά του ο Bruce McLaren κατάφερε να δημιουργήσει ένα θρύλο, τόσο στο motorsport όσο και μια βαριά »φανέλλα» σαν κληροδότημα σε μερικά απ΄ τα πιο σημαντικά supercars του σήμερα.

Η Universal Pictures ετοιμάζει, λοιπόν, ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του και αυτές τις μέρες έβγαλε στον αέρα το πρώτο trailer. Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται οι Chris Amon, Emerson Fittipaldi, Mario Andretti, Jackie Stewart και άλλοι.

Ταχύτατος οδηγός (κέρδισε το GP του Μονακό, τις 24 Ώρες του Le Mans, στα Can-Am) και ακόμα ικανότερος κατασκευαστής που έχασε τη ζωή του μέσα σ’ ένα δικό του αυτοκίνητο, το 1970 στο Goodwood.

Coming soon…

Photo: mclaren.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»