Φλαμπουράρη, δε στο έκλεψαν το αυτοκίνητο. Ξέχασες ότι το είχες εγκαταλείψει

Post date:

Author:

Category:

Τελικά, δεν το έκλεψαν το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη, έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια. Ο Δήμος Αθηναίων το είχε πάρει, διότι φαινόταν να έχει εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του. Αλλά αυτός δήλωσε ότι δεν το βρίσκει

Φλαμπουράρης

Η αβάσταχτη ελαφρότητα μνήμης του Αλέκου Φλαμπουράρη on the road. Μα να ‘χεις ξεχάσει ότι έχεις εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό σου και να πιστεύεις ότι στο έκλεψαν;


Όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα περί απομάκρυνσης του αυτοκινήτου από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων προέκυψαν ύστερα από την έρευνα του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων, μετά την αναφορά που έγινε την Κυριακή, ότι το όχημα έλειπε από το σημείο όπου ήταν σταθμευμένο, έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε αναλυτικά για τη διαδικασία που είχε κινηθεί από τον δήμο μέχρι την απομάκρυνση του αυτοκινήτου, δίνοντας τέλος στο μυστήριο που δημιουργήθηκε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις απαντήσεις που δόθηκαν από τον δήμο στην Αστυνομία, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο στα Εξάρχεια, στις 18/12/20, καθώς βρισκόταν πολύ καιρό εκεί.

Στις 18/3/21, έγινε καταγραφή και μπήκε αυτοκόλλητο για την απομάκρυνσή του από τον ιδιοκτήτη, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις.


Κλοπή αυτοκινήτου

Την 1/4/2021, έγινε αποστολή των στοιχείων στο ΚΕΠΥΟ, στην ασφαλιστική εταιρεία και στο υπουργείο Μεταφορών. Στις 21/5/2021, έγινε επιστροφή των στοιχείων στον δήμο από το υπουργείο Μεταφορών.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία στην παραπάνω διαδικασία είχε εμπλοκή ως προς τη βεβαίωση, έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου, ότι το αυτοκίνητο με τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν ήταν κλεμμένο

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η Αστυνομία από τον δήμο, την ίδια μέρα, 21-5-2021, εστάλη επιστολή στον κ. Φλαμπουράρη στη διεύθυνσή του στα Εξάρχεια, για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πήρε ο γερανός προχθες το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι την απουσία του αυτοκινήτου αντελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής ένας από τους αστυνομικούς που φρουρούν τον πρώην υπουργό και τον ενημέρωσε, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης δεν είχε δώσει δημοσιότητα στο θέμα, αλλά απλώς ανέφερε το γεγονός προκειμένου να διερευνηθεί τι έχει γίνει, ενώ επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε λάβει τις σχετικές ενημερώσεις.

Λόγω της ιδιότητάς του, πάντως, το θέμα διέρρευσε μετά την αναφορά στο αστυνομικό τμήμα και δημιουργήθηκε θόρυβος, καθώς η αρχική εντύπωση ήταν ότι επρόκειτο για κλοπή.

Πηγή: ProtagonΤο 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει