Ο Alonso οδηγεί Toyota GR Yaris

Δείτε τι λέει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Fernando Alonso, οδηγώντας το εκρηκτικό GR Yaris στην πίστα του Εστορίλ

Fernando Alonso Gr Yaris

Η Toyota συνεχίζει την επικοινωνία του νέου GR Yaris, αυτή τη φορά διά στόματος του Alonso. Ο Ισπανός πρωταθλητής περιγράφει την εμπειρία στην πίστα του Εστορίλ, εκεί δηλαδή που έλαβε χώρα η παρουσίαση του αυτοκινήτου, το Δεκέμβριο του 2019


Όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε σήμερα η Gazoo Racing, «το αυτοκίνητο έχει το σωστό συνδυασμό. Ένα σπορ αυτοκίνητο που μπορείς να το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, εύκολα ελεγχόμενο ακόμα και στις δύσκολες, υπό βροχή συνθήκες»

Ο Alonso σημειώνει πως σε κάθε αλλαγή, σε κάθε καμπή το GR Yaris υπερβαίνει αυτό που αναμένεις ενώ φαίνεται να εντυπωσιάζεται από τα φρένα. Και αρκούσαν μόνο δύο γύροι μαζί του για να δηλώσει ενθουσιασμένος.

- Διαφήμιση-

GR Yaris

Να θυμίσουμε πως το GR Yaris έχει μαζεμένες διαστάσεις, τεχνογνωσία από το WRC, με τελευταίας γενιάς τετρακίνηση, 250 ίππους, 350 Nm ροπής και αποκλειστικά χειροκίνητο κιβώτιο. Εξ αρχής ταγμένο να ομολογκαριστεί για την επόμενη συμμετοχή της Toyota στο WRC. Ωραία, πειστική επιστροφή της απ΄τα χρόνια της Celica GT-Four.

Μικρό και με γονίδια προερχόμενα απ΄την αγωνιστική παρουσία της Toyota, σηματοδοτεί την επιστροφή της σε μια κατηγορία που οι θιασώτες της σπορ οδήγησης περιμένουν με σοβαρό ενδιαφέρον.

Μάλλον ο Alonso δεν έχει λόγους να υπερβάλλει για το GR Yaris – ανεξαρτήτως της συνεργασίας του με την Toyota.


Photo: Gazoo Racing

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει