Ο Mick Schumacher κάνει την εμφάνισή του στη Formula 1

Post date:

Author:

Category:

Αυτονόητα το όνομα του Mick Schumacher φέρει μεγάλο ειδικό βάρος. Ίσως και το μεγαλύτερο μετά το θάνατο του Μεγάλου Ayrton Senna. Και τώρα, ο γιος του άτυχου πρωταθλητή, ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση του στη Formula 1

Το σαββατοκύριακο από τις 9 Οκτωβρίου, στο Γερμανικό Grand Prix, τα δοκιμαστικά της F1 θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από ποτέ. Και όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα σ’ αυτόν εδώ που κάποτε ήταν στα πόδια του Μεγάλου Michael Schumacher, μέσα σε ένα kart


Δεν ξέρουμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και πώς ανταποκρίνεται ο Schumacher εκεί που βρίσκεται καθηλωμένος από το 2013, μετά το σοβαρό του ατύχημα κάνοντας σκι

Ως γνωστόν, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Εκεί που ΄χεις περάσεις μερικές δεκαετίες σε αγώνες πηγαίνοντας στο όριο ή και πέρα απ΄αυτό, έρχεται ένα λάθος στις χιονισμένες Άλπεις για να σε σακατέψει για μια ζωή.

Ο φέρελπις υιός

- Διαφήμιση-

Ο Mick Schumacher, θα κουβαλήσει βαριά βαλίτσα το επόμενο σαββατοκύριακο όταν βρεθεί μέσα στο μονοθέσιο της Alfa Romeo, στα δοκιμαστικά του Nürburgring.

Δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές του ελπίδες. Σαφώς και ένας απ΄τους τέσσερις οδηγούς της Ferrari Academy θα υπογράψει ένα συμβόλαιο με τη Suderia ως επίσημος οδηγός της για τις επόμενες χρονιές.

Σαφώς και ήδη προηγείται στο Πρωτάθλημα της F2 με προοπτικές να το κατακτήσει μετά από τους τέσσερις αγώνες που εναπομένουν.


Όμως, παράλληλα με όλα αυτά, είναι το ψυχολογικό φορτίο που θα έχει ο Mick Schumacher. Το τεράστιο επώνυμο, το παρελθόν, το παγκόσμιο κοινό, η φυσική έδρα του Νürburgring, η απόδειξη ότι μπορεί να κουβαλήσει τη σκυτάλη, τα συναισθήματα και οι εικόνες που θα ΄χει στο μυαλό του. Και τι ίσως θα βλέπει ένας τραυματισμένος μπαμπάς

Mick Schumacher

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους η προοπτική της επιστροφής ενός Schumache στην F1 είναι μια επιπλέον αφορμή για να υποστηρίξουμε τη διάκριση του Mick Schumacher.

Πόσο μάλλον αν προκύψει το συμβόλαιο με τη Ferrari, με την οποία ο πατέρας του κέρδισε πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα. Κράτα γερά, Michael.


Θεραπεία Schumacher

Photo: Google

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει