Όταν ο Αντετοκούνμπο έμεινε με το στόμα ανοιχτό στη McLaren των $20 εκ. (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να μαντέψει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο ”Greek Freak”, στο γκαράζ των εκατομμυρίων. Αλλά και, με την ευκαιρία, η συνεισφορά του στους πυρόπληκτους από τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα

Αντετοκούνμπο

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούμπο επισκέφτηκαν το διάσημο γκαράζ του Jay Leno


Ο τελευταίος, μετά το τέλος της καριέρας του ως ένας από τους δύο σταρ των αμερικάνικων ‘’late night shows’’, ασχολείται εντόνως με το γκαράζ του

Τρόπος του λέγειν «γκαράζ», αφού πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο, με είκοσι αίθουσες αφιερωμένες στο πάθος του, ως συλλέκτη ακριβών αυτοκινήτων.

Σε απλά ελληνικά, ο άνθρωπος δεν ξέρει τι έχει και, κατά καιρούς, διάφοροι διάσημοι του Χόλιγουντ έχουν παρελάσει απ΄το γκαράζ του. Το οποίο, για την ιστορία, υπάρχει και ως κανάλι στο YouTube με 3,22 εκατομμύρια εγγεγραμένους.


Λιβανός Aston

Ο Αντετοκούμπο στο γκαράζ των ονείρων

Ό,τι ποθεί η ψυχή του βενζινοαίματου κυκλοφορεί εκεί μέσα -κλασικά, νέα μοντέλα, υπεραυτοκίνητα, ιδιοκατασκευές- και όχι ότι ο Λένο θα το άφηνε να πέσει μονάχα στον ωκεανό του web.

Ήδη από το 2015 έχει υπογράψει συμβόλαιο με αποκλειστικά δικαιώματα στο CNBC όπου προβάλλεται στο prime time για 60’ κάθε εβδομάδα. Ο 71χρονος Leno έχει κάνει το χόμπι του δουλειά. 

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η εν λόγω επίσκεψη των αδελφών Αντετοκούνμπο στο ‘’Jay Leno’s Garage’’ έχει περισσότερες από 430,000 θεάσεις.

Το ωραίο είναι ότι ο -μάλλον πιο κοινωνικός Θανάσης- σε κάποια στιγμή του βίντεο μιλάει on camera στα ελληνικά και απευθύνεται σε κάποιον φίλο του στα Σεπόλια, τον Αστέριο, λέγοντάς του χαμηλόφωνα πως «αν ερχόταν εκεί με το M3 να κάνει μόστρα, δε θα έκανε τίποτα»


BMW M3 launch control

Πόσο είπες;

Πάντως εκεί που οι Αντετοκούνμπο σοκαρίστηκαν ήταν όταν προσπαθούσαν να μαντέψουν πόσο κοστίζει σήμερα η μαύρη McLaren F1, το ταχύτερο κάποτε αυτοκίνητο στον πλανήτη.

Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης όλο και ανέβαζαν το ποσόν που φαντάζονταν μέχρι που ο Leno τους αποκάλυψε πόσο αξίζει σήμερα το πιο εξωτικό τριθέσιο υπεραυτοκίνητο της τελευταίας τριακονταετίας και έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Δείτε το βίντεο:

Το μεγάλο στοίχημα

Με την ευκαιρία, καλό θα ήταν να σταθούμε στην ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της Novibet, με το κωδικό όνομα A GiANT Heart.

Σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η γνωστή στοιχηματική σελίδα αποφάσισε να ενισχύσει το κοινωνικό της έργο.

Με αφετηρία τη στήριξη στο όραμα και τις προσπάθειες του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, η πρωτοβουλία έπαιξε ενεργό ρόλο και στη βοήθεια των πυρόπληκτων από τις πρόσφατες καταστροφές που χτύπησαν τη χώρα.

Μια σημαντική προσπάθεια με τη σφραγίδα του πρωταθλητή του NBA.


Monaco McLaren Ricciardo

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει