Στη σουηδική πρεσβεία με τη Γιοβάνα Γιόβιτς της Volvo

Post date:

Author:

Category:

Η κ. Γιοβάνα Γιόβιτς ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της Volvo Car Hellas και τη γνωρίσαμε από κοντά επί σουηδικού εδάφους εν Αθήναις. Αυτό δηλαδή που συνιστά μία πρεσβεία. Κάπου στη Φιλοθέη

Στη σουηδική πρεσβεία με τη Γιοβάνα Γιόβιτς της Volvo

Στη σουηδική πρεσβεία με τη Volvo και το εγγενές class quality. Όσο για το τελευταίο, δε χρειάζεται να το «φωνάζεις» ούτε να το παλέψεις. Είναι θέμα πάστας. Είτε μιλώντας για αυτοκίνητα είτε για ανθρώπους


Ίσως θυμάστε εκείνη την τηλοπτική διαφήμιση με τα σοκολατάκια και την κλασική ατάκα «Μας κακομαθαίνετε, κ. πρέσβη». Κάπως έτσι, κακομαθημένοι (με την καλή έννοια) και spoiled (κατά το αγγλοσαξωνικόν), είχαμε την τιμή να φιλοξενηθούμε στην οικία του Σουηδού πρέσβη με αφορμή ένα δείπνο γνωριμίας με τη νέα Προηγήθηκε, μεταξύ ορεκτικών, spring rolls και λοιπών αμαρτωλών, ένας σύντομος χαιρετισμός τόσο από τον πρέσβη, κ. Γιόχαν Μπόργκσταμ, όσο και από την κ. Γιόβιτς για τη συμβολή της Volvo στην παθητική ασφάλεια, την πρωτοπορεία της στη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων, τη σύνδεση με το σήμερα και την πίστη της εταιρείας σε ένα πιο φυσικό περιβάλλον.

Ακολούθησε το δείπνο με τον επικεφαλής Marketing & Communications, κ. Αλέξανδρο Κωστήρογλου, και την νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο να «επισκέπτονται» κάθε τραπέζι ξεχωριστά στα πλαίσια της άνετης γνωριμίας.

Jovana Jovic / Volvo Cars Hellas

Αυτό ήταν άλλωστε και το νόημα της βραδιάς

Μια πρώτη χαλαρή επαφή με επιλεκτικούς δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, χωρίς αναλύσεις και αυτοκίνητα ντε και σώνει στο επίκεντρο.

Άλλωστε τις βλέψεις της για την εταιρεία η κ. Γιόβιτς τις είχε διατυπώσει πριν μερικούς μήνες όταν είχε αναλάβει τη σχετική θέση λέγοντας πως «Προσβλέπει στη στενή συνεργασία με το Επίσημο Δίκτυο της Volvo, ώστε, μαζί με την έμπειρη ομάδα της Volvo Car Hellas και με βάση τα ήδη εξαιρετικά αποτελέσματα της περσινής χρονιάς, να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά»

O Σουηδός πρέσβης, κ. Γιόχαν Μπόργκσταμ, και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, κ. Γιοβάνα Γιόβιτς

Μιλώντας πάντως για τη χθεσινή βραδιά, αυτό που ήταν εμφανές, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, ήταν το λεγόμενο class quality. Ως επιλογή χώρου, ύφους ανθρώπων, κομψών κυριών της Volvo, διακριτικού λόγου, μη επιτήδευσης και επαγγελματισμού

Να ευχηθούμε καλή επαγγελματική συνέχεια στην κ. Γιόβιτς και τους συνεργάτες της κατά το γνήσιο σουηδικό πνεύμα.

Όντως, όπως έλεγε πάλαι ποτέ και το προαναφερθέν σποτ, μας κακομαθαίνετε, κ. πρέσβη.

Ευχαριστούμε για την τιμητική πρόσκληση.

Photo: volvocars.com.gr


Δοκιμή Volvo EX30 Single Motor 4Drivers photo 3

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει