Γρίλιες, βράγχια ρουθούνια και νεφρά. Το μέγεθος μετράει στις BMW;

Post date:

Author:

Category:

bmw-7-series-2020-kidney-grilles-4driver.gr

Μεγάλα, τεράστια, υπερμεγέθη «νεφρά». Όσο μεγαλύτερα, τόσο πιο όμορφη η BMW 7 Series; 

Πριν μόλις λίγες ημέρες διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας BMW 7 Series, της νέας «λίμο» των βαυαρών που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2020. 

Προφανώς, κάθε BMW χαρακτηρίζεται από τις μπροστινές γρίλιες. Άλλοι τις λένε «βράγχια». Άλλοι -επι τό λαϊκότερόν- «ρουθούνια». Άλλοι, «νεφρά» – εξ ου και το αγγλοσαξωνικό “kidney grilles”. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία, οι γρίλιες -ή όπως θέλετε τελος πάντων να τις λέτε- όλο και μεγαλώνουν, εκεί στη Γερμανία. 

bmw-7-series-2020-kidney-grilles-4driver.gr

Στην τελευταία τους εκδοχή, οι γρίλιες στην εμπρόσθια μάσκα της νέας BMW 7 Series καλύπτουν πλέον ένα πολύ μεγάλο μέρος πλέον της μετωπικής επιφάνειας του αυτοκινήτου. Like ή dislike;

Σαφώς και υπάρχουν αυξημένες ανάγκες ψύξης αλλά φαίνεται η τάση για όλο και μεγαλύτερες γρίλιες να είναι περισσότερο η νέα σχεδιαστική γλώσσα της BMW και λιγότερο το τεχνικόν του ζητήματος.

Όποιος μεγάλωσε στην εποχή της κλασικής «BMWδολογίας», μπορεί να θυμηθεί την εξέλιξη που είχε η μάσκα στα αγαπημένα μοντέλα της εταιρείας. 

Εσείς, τι λέτε; Ωραίο ανφάς ή σοβαρά ζητήματα ρινοπλαστικής;

Photo: Stan Rudman

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει