Πώς να χάσεις τα κιλά των γιορτών

Post date:

Author:

Category:

 

Ένας άλλος τρόπος να χάσεις τα κιλά απ’ τις κραιπάλες των εορτών. Πιο ευχάριστος από το να κοιτάζεις το ψυγείο σαν ηδονοβλεψίας.

Δύο το πρωί. Ανδροπαρέα, κάπου στο Καπανδρίτι, και μετά απο συζητήσεις για αυτοκίνητα, γυναίκες (ελπίζω η συζυγός μου να μη διαβάσει αυτό το άρθρο) και ταξίδια, οι πιο fit της παρέας στέκονται σε διατροφές και δίαιτες μετά την κραιπάλη.

 

Όπως πάντα, είμαι ο πρωταθλητής των κιλών και όταν όλοι συζητούν για αερόβιες ασκήσεις με περπάτημα και τρέξιμο, εγώ σκέφτομαι πως η δίαιτά μου έχει ήδη αρχίσει με την επιστροφή προς Ν. Μάκρη. Γιατί οι στροφές που συνδέουν Καπανδρίτι-Βαρνάβα-Γραμματικό γίνονται η δικιά μου δίαιτα Ντούκαν. Καλά τη λέω;

 

Πίσσα-σκοτάδι και κυνήγι της κάθε στροφής για αυτή την άτιμη την αδρεναλίνη. Κάθε πίεση των πλευρών μου στο bucket είναι και ένα εκδικητικό χτύπημα του κάθε κουραμπιέ που κατέληξε στο εορταστικό πεπτικό μου σύστημα. Ναι, ίδρωσα, αδερφέ.

 

Ο δικός μου ”διάδρομος” έδειξε κάποια 180 σ’ αυτή τη διαδρομή, με ταχυπαλμία, έξαψη και τον Σπαλιάρα να ζηλεύει τους κοιλιακούς του Impreza. Καθε βύθισμα στο γκάζι και κάθε κροτάλισμα του boxer ήταν και ένα λουτρό αποτοξίνωσης και burn out της απλόχερης χοληστερίνης.

 

Η αλληλουχία στροφών θεωρώ πως γύμνασε ικανοποιητικά το μυικό μου σύστημα και τιμώ ειδικά τη δεξιά κλειστή στο ”γεφυράκι” καθώς κατάφερε να κοκκινήσει την πίεσή μου. Το στροφόμετρο του WRX, ομοίως.

 

Είναι βέβαιο πως ο καρδιολόγος μου αν μου έκανε εξετάσεις αυτή τη στιγμή θα έδειχναν άνθρωπο δέκα κιλά πιο αδύνατο. Αλήθεια, αν δεν μου τα πρόσφερε αυτά το WRX, κάτι ανάλογο δεν θα έκανε και ένας διάδρομος γυμναστηρίου; Είναι η δίαιτα του βενζινοαίματου. No pain, no gain.

Photo: Subaru

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει