«Καίγοντας» λάστιχο. Μια πράξη αγάπης για τον εαυτό σου

Post date:

Author:

Category:

alfa-romeo-gtv-track-4drivers.gr

Ο πιο ηρωϊκός τρόπος για να αποχαιρετήσεις μια δεκαετία ύφεσης είναι να προβείς στη σπατάλη. Έστω, των ελαστικών σου

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί αυτοκινητικά είναι να φοβάσαι.

Την επόμενη στροφή. Ή μην κάψεις μισό ευρώ παραπάνω. Ή μη «γράψεις» κανα χιλιόμετρο παραπάνω. Να το ‘χεις στο γκαράζ και να το βλέπεις σαν ηδονοβλεψίας απ΄τις χαραμάδες.

Η οδήγηση, ή μάλλον ακόμα και η απλή κατοχή αυτοκινήτου, στην Ελλάδα είχε ανέκαθεν ποινικές διαστάσεις. Ανεξαρτήτως κόμματος, οι κυβερνώντες έχουν βρει το πιο αβασάνιστο cash cow και φροντίζουν το άρμεγμα να συνεχίζεται ακαταπαύστως. Βάστα και τον Αλέξη.

Πέρα από υπερβολές, ματαιοδοξίες, show off της Κυριακής που κάποτε είχαμε, κανονικά, η οδήγηση θα έπρεπε να αποτελεί μια χαρά στις αισθήσεις. Όση οδήγηση απομένει ακόμα.

Όπως είχε πει κάποιος, ο φόβος γεννά φόβο. Το τελευταίο, λοιπόν, που μπορώ να κάνω, ως σπονδή, είναι να «κάψω» μισό σετ από παλιοκαιρισμένα λάστιχα. Τα πίσω αρκούν.

Photo: V27 Photography

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

DS 3 Crossback. Γενναιότητα σε ελληνική άσφαλτο

To DS 3 Crossback λέει πως «θέλει να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας». Δεν το ακούς συχνά αυτό στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη και πολλάκις κοπιαρισμένη αυτοκινητοβιομηχανία

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Η ελευθερία τού να μην ανήκεις

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονταιι 8 χρόνια 4Drivers. Και αν έπρεπε ένα μόνο κείμενο να χαρακτηρίσει τη φιλοσοφία του, είναι αυτό. Μόνο freedom - που θα ´λεγε και ο Braveheart»

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

«Βαρετό» Golf; Σηκώνει πολλή συζήτηση

Λίγο πριν την εμφάνιση του Golf Mk8, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία ρεαλιστική τάξη

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Μικρά αυτοκίνητα υπό απειλή. Ποια είναι;

«Ένα μικρό αυτοκίνητο οφείλει να είναι φτηνό. Αλλιώς δεν θα πουλήσει. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά στα μίνι αυτοκίνητα. Μερικές φορές και στα υπερμίνι»