Μικρό budget και fun to drive. Ποιο θα ‘παιρνες;

Post date:

Author:

Category:

fun-to-drive-cars-4drivers.gr

Η άνθιση του φτηνού μεταχειρισμένου. Ποιο θα διάλεγες με όριο τα €6.000;

Ούτε λίγο ούτε πολύ, υπάρχουν περισσότερες από 50.000 αγγελίες στο car.gr, την πλατφόρμα που ουσιαστικά έχει το μονοπώλιο στην πώληση μεταχειρισμένων, πληκτρολογώντας σήμερα με όριο τα €6.000 – ποσόν που θέσαμε ως ψυχολογογική «μπάρα».

Φυσικά, απ΄ αυτό το σύνολο είναι πολύ λιγότερα τα λεγόμενα fun to drive αυτοκίνητα. Αλλά πάντα υπάρχουν περιπτώσεις τύπου MX-5, MR2, Cooper S και αρκετά άλλα, παλαιότερα μεν αλλά με old school ενδιαφέρον.

Ανάλογο, ωστόσο, ενδιαφέρον υπάρχει και σε χώρες τύπου Μ. Βρετανία -ειδικά με όση ανασφάλεια δημιουργεί το Brexit. Εξ ου και πρόσφατα άρθρα ακόμα και στο έγκυρο βρετανικό evo με ανάλογα διλήμματα. Λοιπόν, τι θα λέγατε;

Photo: media press

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Μιχάλης Λάμπρου
Μιχάλης Λάμπρου
Θήτευσε σε ιαπωνικά σεντάν (του μπαμπά). Στη συνέχεια ανακάλυψε την τέχνη τού να περπατά αθόρυβα, σαν τη γάτα τη νύχτα, και να παίρνει τα κλειδιά (του μπαμπά). Γράφει εξ αποστάσεως για το 4D (επαρχία, γαρ) και θέλει να μετακομίσει Αθήνα για να οδηγεί περισσότερα δημοσιογραφικά. Αν τον αφήσει ο μπαμπάς. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν μόνο τα «μαμά».

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Υπερβολικά ηδονιστικό. Για το Miami του ’90

Αυτοκίνητα με γωνίες που μπορούσαν να σουβλίσουν αμνοερίφια, bodybuilders, ηδονισμός και ναρκωτικά. Το Miami της δεκαετίας του ’90 ξαναζεί μέσα από τις σελίδες ενός νέου βιβλίου

Έχουμε καύσωνα. Αλλά πόσους βαθμούς έχει μέσα το αυτοκίνητό σου;

Αν δεν έχετε κλειστό γκαράζ, ακόμα και μία απλή ηλιοπροστασία κάνει τη δουλειά της