Νωρίς το πρωί. Εσύ και αυτό (video)

Post date:

Author:

Category:

Νωρίς το πρωί

Κάπου στην Αγγλία. Aλλά θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. «Παίζει» και Ελλάδα. Με τα πρώτα τιτιβίσματα. Νωρίς το πρωί. Μόνος στο δρόμο. Εσύ και αυτό

Νόμος της οδήγησης: ο καλός οδηγός είναι «αγοραφοβικός». Πάει τόσο πιο γρήγορα, όσο λιγότεροι κυκλοφορούν γύρω του. Ή, αν θέλετε, η πραγματική οδήγηση είναι πιο απολαυστική αλλά και πιο ασφαλής, όσο δεν έχει ακόμα ξυπνήσει το πλήθος. 

- Διαφήμιση-

Το να βλέπεις, λοιπόν, τον πρώην νικητή του Le Mans και μεγάλη οδηγάρα επί τρεις δεκαετίες στα Ιστορικά, Willie Green, να βγάζει πρωί-πρωί την, επίσης νικηφόρα στο θρυλικό αγώνα αντοχής, Αston Martin DB3S/2, είναι μια οπτικοακουστική απόλαυση.

Αλλά και μια υπενθύμιση ενός θεμελιώδους νόμου της οδήγησης. Νωρίς το πρωί. Καλύτερο κι απ’ το αργά το βράδυ. Όταν η πόλη κοιμάται. Απόλαυση.

Willie Green νωρίς το πρωί

Willie Green Aston Martin Γεννημένος μέσα στην καρδιά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το 1943, ο Willie Green μεγάλωσε και ανδρώθηκε μέσα σε μια οικογένεια του motorsport. Όπως λέει ο ίδιος, «έχει κερδίσει 600 με 700 αγώνες». Όταν χάνεις το λογαριασμό στο μέτρημα, κάτι σημαίνει

Photo: Kidston

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει