Ο θερμόαιμος των δρόμων. Fuck

Post date:

Author:

Category:

Μία έρευνα που μόλις ολοκληρώθηκε ανέδειξε ποιος είναι ο πιο θερμόαιμος λαός στην Ευρώπη. Μιλάμε πάντα σε φάση οδήγησης. Ποιοι βρίζουν, ποιοι είναι ήρεμοι, πώς πήγαμε πανευρωπαϊκά; Την πήραμε την κούπα;

Γιάννης Κωνσταντόπουλος

Μην υβρίζετε, μη βλασφημείτε, ειρήνη υμίν. Οι συμβουλές που συχνά πέφτουν στο κενό όταν ο θερμόαιμος νιώσει ότι διαταράσσονται τα οδηγικά του δικαιώματα


Τώρα και με αποδείξεις. Η έρευνα που διεξήχθη σε έντεκα χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία, Βρετανία, Ιταλία, Σουηδία, Ελλάδα, Πολωνία, Ολλανδία και Σλοβακία) έβγαλε το επίμαχο πόρισμα

Οι οδηγοί που βρίζουν περισσότερο απ΄όλους είναι οι Γάλλοι. Μerde. Fuck. Δεν ξέρω πώς καταφέραμε να μην πάρουμε αυτήν την αρνητική πρωτιά αλλά, ναι, είναι γεγονός, δεν είμαστε οι πρωταθλητές του μπινελικίου.

Αν το εθνικό αίσθημά μας βγήκε πληγωμένο από την έρευνα (που έγινε από το Ινστιτούτο Ipsos για λογαριασμό εταιρείας διαχείρισης γαλλικών αυτοκινητοδρόμων), μπορούμε να καθυσηχάσουμε έχοντας τη δεύτερη θέση. Έστω.


Συγκεκριμένα, η έρευνα (ξέρετε, από αυτές τις πολιτικά ορθές που φαντάζονται μία κοινωνία αγγέλων) κατέδειξε ότι το 70% των Ελλήνων οδηγών τσαμπουκαλεύεται on the road. Βρίζει, υποτιμά, ενίοτε κατεβαίνει κι απ΄το αυτοκίνητο για να λύσει τις διαφορές.

John Konstantopoulos

Πάντως, ενώ μόλις το 1/5 των Ευρωπαίων οδηγών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχθηκε πως έχει βγει για να πλακωθεί, οι Πολωνοί εμφανίζονται ως οι πιο πολεμοχαρείς. Να το ΄χετε υπόψιν την επόμενη φορά που θα ανταλλάξετε ευγένειες με εργατιά στον Κηφισσό που κυκλοφορεί με πινακίδες ”PL”


Δεν μπορεί, κάποιος λάθος θα ΄γινε

Ωστόσο, θέλω να ελπίζω πως, κατά βάθος, με μία πραγματικά επιστημονικά ενδελεχή καταγραφή των συμπεριφορών, πρέπει να είμαστε πρωταθλητές.

Ποια έρευνα μπορεί να βγάλει απ΄το λογαριασμό την ελληνική νοηματική ή το παράσημο της ανοιχτής παλάμης; Έστω κι αν έχει υποπέσει σε σχετική ύφεση η χρήση της. Μόνο κάτι συνταξιούχοι ή μερικές κυρίες που φοβούνται να ξεστομίσουν τα ακατανόμαστα, τις χριστοπαναγίες και όλα τα «γαλλικά» που μόνο ο πλούτος της ελληνικής γλώσσας μπορεί να περιέχει.

Για την ιστορία, ο λιγότερο θερμόαιμος λαός στο τιμόνι είναι οι Σουηδοί. Το λες και λογικό με τόσο κρύο που τραβάνε στην κρυονική του βορρά οι έρμοι. Mediterranean rules.


Γυναίκα οδηγός

Photo: 4Drivers

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει