Ο Βαλεντίνος βγαίνει σε λαμαρίνα; Ερωτευμένος με το όχημα

Post date:

Author:

Category:

Ο κανονικός ανθρωπότυπος προσφέρει λουλούδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Και ο ερωτευμένος petrolhead παίρνει χαρά κάθε μέρα απ΄το αγαπημένο του. Συμβαίνει

Αγίου Βαλεντίνου Honda Type R

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, ένα ακόμα κεφάλαιο στη σχέση μας. Η εξομολόγηση


Το παρόν άρθρο δεν ενέχει ρόλο υποκατάστατου των ανθρώπινων σχέσεων. Να το ξεκαθαρίσουμε

Όποιος στερείται τον άνθρωπο υπέρ του μηχανήματος είναι φτωχός. Ακόμα και αν είναι πάμπλουτος από υλική άποψη.

Το παρόν άρθρο ενέχει, ωστόσο, την παραδοχή ότι μπορεί ακόμα και η άψυχη λαμαρίνα να σου προκαλεί συναισθήματα.

Βέβαια, μια ψυχή, κάποτε, με είχε αποκαλέσει ειδωλολάτρη στο άκουσμα της προηγούμενης πρότασης.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου ο στεγνός άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί τη σχέση που μπορεί να έχεις με το αυτοκίνητό σου, όποια απάντηση και να δώσεις πάει στράφι.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν τόσες στιγμές που αυτό το «μάτσο λαμαρίνες» μπορεί να σου προσφέρει. Αν κάποτε ήταν το άλογό σου το όχημα ελευθερίας, τώρα είναι το αυτοκίνητό σου. Και μπορεί κι αυτό να σε ανέχεται, να σε προστατεύει, να σε συντροφεύει

Πόσες στιγμές δεν ήταν αυτό που σε ταξίδεψε, σε έκανε να χαμογελάσεις, να απολαύσεις, να παίξεις, να βρεις, έστω, αυτό που σου πήρε απ’ το μυαλό τη σκοτούρα, το πρόβλημα απ΄το κεφάλι.


Ford Focus RS αυτοκίνητα με ψυχή

So in love

Όσοι αγάπησαν το αυτοκίνητό τους δεν ανήκουν κατ’ ανάγκην στην κατηγορία εύπορων γόνων που παίζουν με supercars στο γκαράζ.

Θα τολμούσα μάλιστα να πω ότι όσο πιο εύκολα αποκτάς το αντικείμενο του πόθου σου τόσο πιο γρήγορα αυτό χάνει την ισχύ του ερεθίσματος που σου προκαλεί.

«Μα ερωτευμένος με τέσσερις ρόδες;», θα εισπράξεις το επιτιμιτικό ερώτημα. «Όχι ακριβώς», είναι η σωστή απάντηση. Αλλά με τα συναισθήματα που αυτές οι «ρόδες» μπορούν να προκαλέσουν, σίγουρα ναι.

Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους, petrolheads και μη. Αγαπάτε αλλήλους.


Lancia alcantara

Photo: 4Drivers.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει