Γιατί πρέπει να δηλώνεις πως έχεις παιδιά (ακόμα κι αν δεν έχεις)

Post date:

Author:

Category:

Al Bundy

 

Ο Al Bundy τυπικά ήταν ένας μισογύνης, πωλητής παπουτσιών με μία μίζερη ζωή, μια πάνχαζη γυναίκα, ένα δυσλειτουργικό γιο και μια σέξι κόρη που μπορούσε να βγάλει $1.000 σε δυο μέρες. Όσα δηλαδή ο Al σε ένα μήνα.

Όμως ο πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού ”Married with Children” ήταν απλά cult. Και έχει σχέση και με το αυτοκίνητο

Ήταν ο Enzo Ferrari αυτός που είχε πει την μεγαλειωδώς εύστοχη ατάκα ”όποιος πιλότος γίνεται πατέρας γίνεται αυτομάτως ένα δευτερόλεπτο πιο αργός στο γύρο”.

 

Θέλει ανάλυση; Άπαξ και ο άνδρας τεκνοποιήσει, αυτομάτως έχει σηκώσει μερικά χιλιοστά το πόδι από το γκάζι.

 

Ο τρόπος να δαμάσεις (έστω, όσο πατάει η γάτα) έναν petrolhead είναι να του κάνεις τον κλώνο.

 

Εκεί που πέρναγε δίχως ”αύριο”, του περνά για ένα μιλισεκόντ η σκέψη και σηκώνει ένα τσικ από το δεξί πεντάλ.

 

Δεν μιλάω φυσικά για τους ”παραπληγικούς” που έβαζαν το κλασικό, μίζερο και μακάβριο εικονισματάκι. Το ”Μπαμπά, μην τρέχεις” στόλισε με ενοχή αναρίθμητα ταμπλό, πάμπολλες ”Κορόλες” και Nissan Cherry – αλήθεια γιατί δεν φέρνει μερικά το Jumbo; Κυκλοφορούν χιλιάδες ακόμα από δαύτους.

Πιστεύω βαθύτατα πως ο Al Bundy, παρότι η τηλεοπτική του ζωή, τον ταύτισε μέχρι αηδίας στον μπεζ καναπέ της βαρεμάρας, έκρυβε μέσα του έναν αιώνιο έφηβο που θα προτιμούσε χίλιες φορές μια βόλτα μόνος του με ένα γρήγορο αμάξι παρά σύσσωμη την οικογένεια με το station wagon

Όπως, επίσης, οι επικές του ατάκες έχουν γράψει ιστορία και αποτελούν ένα μανιφέστο για όσους έχουν την ευτυχή ατυχία του γάμουΑτάκες όπως…

 

”Πεγκ, το μυαλό σου είναι σαν τη χαμένη Ατλαντίδα. Δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη”.

 

Οδηγούσα προς το σπίτι. Ένας Θεός ξέρει γιατί…

 

”Είμαι ο μόνος τύπος στον κόσμο που πρέπει να ξυπνήσει για να δει εφιάλτη”Μεγίστη μορφή ο Al.

 

Τον θυμήθηκα σήμερα μιλώντας με έναν ασφαλιστή.”Και ξέρεις”, είπε, ”σε κάποιους προτείνω να τους βάζω ”παντρεμένος με παιδιά”. Καμία σχέση με την τηλεοπτική σειρά. Αλλά κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες τους δίνουν έκπτωση γιατί τους θεωρούν πιο συντηρητικούς οδηγούς”.

 

Έχετέ το υπόψιν σας όταν δηλώνετε την οικογενειακή σας κατάσταση – στο κάτω κάτω δεν θα σας ζητήσει κανείς πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

 

Enzo, θεέ.

Photo: Google

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει