Σεξ και βία: πώς να χειριστείς τον φαλλοκράτη οδηγό

Post date:

Author:

Category:

Ο τσαμπουκάς on the road πονάει περισσότερο όταν απέναντί σου είναι   γυναίκα οδηγός

γυναίκα οδηγός

Γυναίκα-οδηγός. Πρωί στο δρόμο. Γνώριμο βλέμμα κλασικού σεξιστή, φαλλοκράτη οδηγού. Συνήθως μέτριας οδηγικής ικανότητας. Φυσικά, και συμπεριφοράς

Σόρι, αλλά ο φαλλό-κρατισμός του είθισται να είναι αντιστρόφως ανάλογος του φαλλού του. Ήτοι, κομπλεξικός και ανασφαλής τύπος. Με τρελή ροπή στα στερεότυπα. Ναι, τα λατρεύει! Η δημιουργικότητα του λόγου του έχει threshold τα κλισέ τύπου «πήγαινε πλύνε κανα πιάτο, μωρή».

- Διαφήμιση-

Κορίτσια, γυναίκες, γκα-γκα, προχωρημένες, οξιζενέ, νάτσουραλ, όλες. Ανεξαρτήτως σωματότυπου και pedigree, την έχουμε ακούσει την ατάκα. Και, φυσικά, ανεξαρτήτως οδηγικής ικανότητας.

Επ’ αυτού, λοιπόν, (του φαλλοκράτη οδηγού, λέμε), η must απάντηση που απαιτείται -επί τόπου, χωρίς δισταγμό, αναστολές και άλλα μυξοπαρθενικά-, αυτή που θα τον κάνει τούρμπο, που θα κάνει την αμυγδαλή του εγκεφάλου του να σπαρταρά από νεύρα, είναι η εξής: «έχω ένα μ@λ@κ@ σαν και σένα σπίτι που μου τα πλένει»

Είναι η φράση-κλειδί, το φουνταριστό mantra, σαν σέντερ φορ στον τελικό του Champion’s League,  που «απογειώνει» τον τύπο. Ο κομπλεξισμός του απλώνεται εκμεταλλεύσιμα εμπρός σου σε φουλ έκθεση. Θέλει να βγει και να σε αρπάξει. Θα σαστίσει για δευτερόλεπτα και μετά θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Όποια ύβρις εσωκλείεται στις συνάψεις του, θα στις ξεράσει. Και εσύ θα κάνεις το ίδιο. Ακριβώς.

Μερικά μέτρα πιο κάτω θα τον πλαγιάσεις με τις λαμαρίνες κοντά-κοντά (τρελό tip για άμεσο ψυχικό κλακάζ) για να τον αγχώσεις μέχρι να βαρέσει μπιέλα. Για να του χώσεις και να σου χώσει κι άλλες. Φιλοφρονήσεις, ύβρεις και λοιπά γαλλικά.  Όλες οι κλασικές χειρονομίες θα ανταλλαχθούν. Εννοείται. Μισές δουλειές θα κάνουμε;

Κάπως έτσι, η πρωινή εκτόνωση έχει πραγματωθεί. Ο τύπος νομίζει πως σε εκνεύρισε, σου την είπε, σε υποτίμησε.

Όμως, η αλήθεια είναι πως για πολλές γυναίκες αυτή η περίεργη συναλλαγή «του δρόμου» εκτονώνει και απελευθερώνει. Βλέπετε, είναι λίγες οι περιστάσεις που μπορούμε να πούμε τόσα πολλά, να βριστούμε με κάποιον άγνωστο, εκ του ασφαλούς, με κλειδωμένες πόρτες και γρήγορα να αποχωρίσουμε. Κάτι σαν safe sex. Για μας, τις γυναίκες, η μάχη έχει κρυφές χάρες

Τέλος πάντων, απ’ το όλο τσίρκο δεν θα μπορούσε να λείπει και το κλασικό καμάκι. Ουπς, συγγνώμη! Πέθανε κι ο Ψάλτης. Πλέον τους λένε «players».

Είναι ο τύπος που θα σε κοιτάξει με νόημα και σε κάποια φάση αναπόφευκτα θα ακούσεις τον χαρακτηριστικό ήχο κατεβάσματος τζαμιού. Ναι, θα σε ρωτήσει πόσα κυβικά είναι το «εργαλείο» σου και πόσα αλογάκια βγάζει. Θα προσπαθήσει για ένα στα γρήγορα. Αναφέρομαι σε ανταλλαγή τηλεφώνων.

Με τη διαφορά πως σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, εικάζεται πως δείγματα που έχουν καταφέρει να βρέξουν πέος μ’ αυτή τη μέθοδο πεσίματος βρίσκονται στην τρίτη αίθουσα δεξιά, δίπλα από το έκθεμα με τον προϊστορικό μονόκερο. Στο βάθος.

Αγόρια, μην τσατίζεστε, εννοείται πως δεν είσαστε όλα έτσι. Απλώς, είπα να προσφέρω μια καθημερινή φέτα ζωής «απ’ τη θέση του οδηγού» όταν σε αυτή κάθεται γυναίκα. Fight for thought.

ΥΓ Η κεντρική φωτό, απ΄ την ταινία ”Faster Pussycat! Kill! Kill!”, ήταν η απαρχή του επιθετικού, γυναικείου road movie.  Ωστόσο, οι καλύτερες σκηνές έχουν παιχτεί στο δρόμο live.


Photo: IMDB

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει