Σκοτώνοντας μυγάκια. Σαδισμός στον προφυλακτήρα

Post date:

Author:

Category:

Το πιο μισητό «ζώο» του καλοκαιριού είναι το κουνούπι. Ανελέητο ξενύχτι πέφτει κάθε χρόνο εξ αιτίας του. Γι αυτό παίρνω το αίμα μου πίσω σκοτώνοντας τη συνομοταξία του στο δρόμο. Kill, baby, kill

Μυγάκια στη μάσκα, μυγάκια στους καθρέφτες, μυγάκια παντού. Αλλά χαίρομαι για τη γενοκτονία. Μετά από μια γρήγορη βόλτα έχεις προλάβει να κάνεις ολόκληρη σφαγή.

killing-bugs-cars

Εξ ου και ο όρος «μαμουνόμετρο». Καλό είναι να έχετε ξεκάθαρη άρθρωση για να μην παρεξηγηθεί η καλή σας όταν τον προφέρετε σε άσχετη φάση.

Η πληγή είναι στον αέρα. Το βράδυ ξαγρυπνάς. Απίστευτο πόση ζημιά στο νευρικό σου σύστημα καταφέρνει να σου κάνει ένα τόσο δα πραγματάκι – εξ ου και ολόκληρη η παγκόσμια βιομηχανία που έχει στηθεί εναντίον του.

Το κουνούπι είναι ο Κακός. Το αυτοκίνητο είναι το Καλό. Δεν ξέρω πόσα σκοτώνονται εν κινήσει αλλά με ενδιαφέρει ο συμβολισμός. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, μικρέ.

Αλλά επειδή όλα στη φύση είναι σοφά σχεδιασμένα, τα μαμούνια, ζουζούνια, μυγάκια και όλα τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα φροντίζουν το τελικό τους χτύπημα να είναι ξανά σπαστικό: άντε, καθάρισέ τα από τον προφυλακτήρα.

Βλέπεις, με την ηλιακή ακτινοβολία, το λουτρό αίματος κολλάει διαολεμένα στην αγαπημένη μας λαμαρίνα, την τρώει γρήγορα, υπόγεια και σαδιστικά. Που σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα τα πτώματα

Ο παραδοσιακός λέει πως πρέπει να αφήσεις μια βρεγμένη εφημερίδα στο ζεστό καπό για καμιά μισή ώρα και μετά, αφού μαλακώσει ο εχθρός, να τον βγάλεις με νερό και πολύ μαλακό σφουγγάρι.

Εντάξει, ποιος παίρνει εφημερίδες πλέον; Λέει, επίσης, πως και η Coca Cola βοηθάει. Κερνάς και αυτή κάνει τη βρώμικη δουλειά. Άσε που είναι δείγμα καραψαγμένου ιδιοκτήτη. Να σε δει ο γείτονας να σπαταλάς την Coca Cola πάνω στο αμάξι και να αφήσεις ένα μυστήριο να περιπλανιέται στον αέρα.

Για όσους βαριούνται, ξεμπερδεύουν με ένα προϊόν όπως τα Bug Remover μιας καλής εταιρείας. Είναι η τελική πράξη στη σπλατεριά. Ξενύχτι εμείς, κηδεία σε λόγου σας. Ο Χάνιμπαλ είναι στο καπό.

Photo: 4Drivers

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»