Ανάβαση Διονύσου. Ανηφόρα με ιστορία (video)

Aυτό το Σαββατοκύριακο, 30 και 31 Μαρτίου, μια ανάσα δίπλα απ΄ το κέντρο της πόλης, διοργανώνεται η ιστορική Ανάβαση Διονύσου. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες και ένα προσεγμένο video που ξυπνά μνήμες

Είχαν περάσει σαράντα ολόκληρα χρόνια απ’ την τελευταία φορά που είχε γίνει η ανάβαση στο Διόνυσο. Εκκίνηση από χαμηλά, αριστερά απ΄τη Λεωφόρο Μαραθώνος, για μια διαδρομή πολύ γρήγορη, τεχνική και αρκετά γλιστερή, ακόμα και σε επίπεδο στεγνής ασφάλτου.

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά, λοιπον, η Ανάβαση Διονύσου πλησίασε και φέτος τριψήφιο αριθμό συμμετοχών για την πρεμιέρα του Valvoline Π.Π. Αναβάσεων 2019, στην ανατολική πλαγιά της Πεντέλης.

- Διαφήμιση-

anavasi-dionisou-4drivers.gr

Συνολικά, 94 αγωνιζόμενοι του Πρωταθλήματος, του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2019 και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών αυτοκινήτων θα εκκινήσουν τον αγώνα που διοργανώνει το , ο οποίος αποτελεί τον πρώτο γύρο της νέας σεζόν και για τους τρεις αυτούς θεσμούς. και φέτος η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Μέρος της ολοκληρωμένης επικοινωνίας είναι και ένα προσεγμένο videο στο οποίο μιλούν για την ανάβαση Διονύσου ο φωτογράφος Τάσος Αρωνίτης (απ΄ τα «κλικ» του οποίου απαθανατίστηκε μεγάλο μέρος των ελληνικών αγώνων) και οι αγωνιζόμενοι «Ιαβέρης» και Μανώλης Μακρινός.

Photo: Τ. Μαρωνίτης

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει