Τα καινούργια αυτοκίνητα μυρίζουν ωραία. Κι όχι επειδή είναι καινούργια

Post date:

Author:

Category:

άρωμα αυτοκινητου

 

Δεν εννούμε τη χαρακτηριστική ”καινουργίλα”. Που κι αυτή είναι προφανώς ωραία. Αλλά για το νέο σύστημα που επιλέγεις εσύ τη μυρωδιά που θες να αναδύεται στην καμπίνα. Θες άρωμα ξύλου ή πράσινου τσαγιού;

- Διαφήμιση-

Από τις ειδήσεις που περνούν στα ψιλά είναι και αυτή η οποία αναφέρεται στη δυνατότητα να ευωδιάζεις το αυτοκίνητό σου με κάποιο ιδιαίτερο άρωμα. Δεν εννοούμε το κλασικό ”δεντράκι”, το όποιο ”ελατάκι” ή τα πάσης λογής μυρωδικά που (κακώς) κρέμονται από καθρέπτες μειώνοντας την ορατότητα. 

 

Η νέα τεχνολογία (για παράδειγμα, η Opel την ονομάζει ΑirWellness) μεταφέρει στο ”σαλόνι” τη μυρωδιά που θέλει ο οδηγός και δείχνει το δρόμο για το που εξελίσσεται ο δρόμος στα σύγχρονα αυτοκίνητα. 

 

Στη BMW 530i M Pack που επίσης οδηγήσαμε πρόσφατα, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού (κεντρική φωτό) υπάρχει μια θυρίδα και ένα πακέτο με τρεις κάψουλες διαφορετικών αρωμάτων. Επιλέγεις αυτό που θες και τοποθετείς την κάψουλα στη θυρίδα. 

 

Η αίσθηση είναι ωραία, η επιλογή ευχάριστα περιττή. Αλλά τα περιττά κάνουν τη διαφορά στη ζωή. Γιατί όχι, λοιπόν, και σε επώνυμα αρώματα στην καμπίνα;

Το τεχνολογικό πάρτι έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Photo: 4Drivers 

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει