Το ελληνικό Honda NSX είναι στις αγγελίες

Post date:

Author:

Category:

Η αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το κόκκινο Honda NSX με ελληνική ταξινόμηση που βρίσκεται στις αγγελίες αυτοκινήτου

Το Honda NSX, το αυτοκίνητο με το οποίο η Honda διεκδίκησε ένα μερίδιο ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της σπορ αυτοκρατορίας των ’90s και στην εξέλιξη του οποίου συνέβαλε ο μεγάλος Ayrton Senna, το σασί #0181, με ελληνικές, μάλιστα, πινακίδες, »άψογα συντηρημένο», όπως περιγράφεται στο κείμενο της αγγελίας, με μόλις 37.990 km στο οδόμετρο είναι ένα αντικείμενο πόθου. Κόσμημα στην πόλη.

Δείτε τον Βραζιλιάνο, κάποτε στην πίστα της Suzuka, με το Honda NSX. 

Αυτές είναι μερικές εικόνες του ελληνικού Honda NSX.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την αγγελία του συγκεκριμένου Honda NSX εδώ.

YΓ Το 4D δεν γνωρίζει, συστήνει ή μεσολαβεί για τις αγγελίες που αναδημοσιεύει.

Photo: car.gr

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»