Πάχυνες; Κάνε τη δίαιτα του Carlo Abarth

Post date:

Author:

Category:

Ασχολήθηκε με μικρά Fiat, έχτισε μια μικρή αυτοκρατορία, έβαλε για λογότυπο το ζωδιακό του σύμβολο, έκανε τρεις γάμους και έτρωγε μήλα. Πολλά μήλα

Αν ανατρέξει κάποιος σε παλαιότερες φωτογραφίες του Carlo Abarth θα δει πως έφερνε λίγο προς το »τσουπωτό». Μαζί όμως είχε και την αίσθηση του στιλ. Και κάπως έτσι βάλθηκε να αδυνατίσει.

Πήγε λοιπόν στο γιατρό (αλήθεια, πώς λεγόταν τότε ο διαιτολόγος;) ο οποίος του σύστησε να σταματήσει να τρώει ό,τι σαβούριαζε και να αρχίσει την εξής πλούσια σε επιλογές δίαιτα: μήλα και ψητό κρέας. Ψητό κρέας και μήλα. Αυτό.

Ο Abarth το πήρε σοβαρά και έκανε detune σε θερμίδες, έγινε στυλάκι, φόρεσε πανταλόνια με στενή φόρμα και έχασε τα κιλά που ονειρευόταν.

Σε μια δόση αυτοσαρκασμού (;) έστησε τα αυτοκίνητά του στο φόντο, έφερε τα μήλα πρώτο τραπέζι πίστα και φωτογραφήθηκε με την αυτοπρποίθηση που χαρίζει αυτό το πολυπόθητο »πριν και μετά». Τώρα, ξέρεις. Μήλα και ψητό. Χωρίς λιπαρά αλλά με σήμα το σκορπιό.

Μπορείτε να δείτε το πλούσιο σε υλικό blog που είναι αφιερωμένο στα έργα, τις εξατμίσεις και τις ημέρες του Karl Albert Abarth (Αυστριακός ήταν ο άνθρωπος, μάλιστα παντρεύτηκε την κόρη του Anton Piëch, μεγαλοδικηγόρου της γνωστής της οικογενείας) εδώ.

Αυτό είναι ένα video για την ιστορία του Carlo Abarth. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του σε ιδιαίτερα ιταλικά αυτοκίνητα.

Photo: Google

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

DS 3 Crossback. Γενναιότητα σε ελληνική άσφαλτο

To DS 3 Crossback λέει πως «θέλει να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας». Δεν το ακούς συχνά αυτό στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη και πολλάκις κοπιαρισμένη αυτοκινητοβιομηχανία

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Η ελευθερία τού να μην ανήκεις

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονταιι 8 χρόνια 4Drivers. Και αν έπρεπε ένα μόνο κείμενο να χαρακτηρίσει τη φιλοσοφία του, είναι αυτό. Μόνο freedom - που θα ´λεγε και ο Braveheart»

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

«Βαρετό» Golf; Σηκώνει πολλή συζήτηση

Λίγο πριν την εμφάνιση του Golf Mk8, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία ρεαλιστική τάξη

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Μικρά αυτοκίνητα υπό απειλή. Ποια είναι;

«Ένα μικρό αυτοκίνητο οφείλει να είναι φτηνό. Αλλιώς δεν θα πουλήσει. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά στα μίνι αυτοκίνητα. Μερικές φορές και στα υπερμίνι»