Πώς ακούγεται μια Ferrari F40 σε τούνελ; (video)

Post date:

Author:

Category:

Η μελωδία της επιτυχίας είναι κόκκινη, έχει το μαύρο άλογο στο καπό και ζει σε τούνελ

Δεν τυχαίνει συχνά να συναντήσεις μια Ferrari F40 στο δρόμο. Στην Ελλάδα έχουμε συναντήσει κανα δυο φορές τη γνωστή κόκκινη (γνωστού Έλληνα επιχειρηματία αλλά και petrolhead, όπως έχουμε ενημερωθεί από αξιόπιστη πηγή), Ferrari F40. 

Στο δε αρχείο του 4D υπάρχει και σχετική φωτό διά χειρός αναγνώστη και επίσης ιδιοκτήτη Ferrari. Αυτή που βλέπετε στην κεντρική φωτό.

Εδώ, όμως, είναι μια άλλη, από video στο Tube. Ναι, είναι κάτι σαν ακουστικός οργασμός. Στο πιο κόσμιο, η δικιά μας μελωδία της ευτυχίας. Προσπέρασε τα διαδικαστικά πρώτα 15» του video και μετά »ανέβασέ» το.

Photo: G.V.

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»