Ο ημίτρελος που θέλει να κάνει το Fiat 124 Abarth 700 ίππους

Post date:

Author:

Category:

Πόση τρέλα απαιτεί το να θες να βάλεις τον κινητήρα της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στο μικρό roadster που λέγεται Fiat 124 Abarth; Πολλή

Κανονικά, εάν έχεις σώας τας φρένας, και σου έχει χαλάσει το MultiAir μοτέρ ενός Fiat 124 Abarth από το tuning στο οποίο ήδη έχεις βαλθεί να εμπλακείς, υπάρχουν δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι βρίσκεις έναν άλλον κινητήρα και τον βάζεις «πάνω». Η δεύτερη είναι το πουλάς ως έχει και ξεμπερδεύεις.

Υπάρχει όμως και μία τρίτη εκδοχή εάν είσαι είμαι τρελός με βούλα. Να βάλεις πάνω στο Fiat 124 Spider το διπλοτούρμπινο V6 της πιο δυνατής Giulia on sale.

Αυτό σημαίνει κάποιους 500 ίππους σε ένα σασί που δεν σχεδιάστηκε για αυτή την ιπποδύναμη. Επίσης, αν είσαι σε μεγαλύτερη βαθμίδα παράνοιας και θες να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο τον ήδη υπεραρκετό κινητήρα της Αlfa, μπορείς να τον αναβαθμίσεις στους 700 ίππους

Ε, αυτό ακριβώς θέλει να κάνει κάποιος κύριος ο οποίος ανέβασε και το σχετικό βίντεο στο Τube. Παραδέχεται (τουλάχιστον είναι ελπιδοφόρο αυτό) ότι είναι μια δύσκολη δουλειά.

Καθώς τα ηλεκτρονικά των σύγχρονων αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα περίπλοκα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τοποθετήσεις έναν κινητήρα που δεν προβλέπεται σε ένα άλλο, καινούριο αυτοκίνητο και όλα να λειτουργούν στην εντέλεια.

Όλα αυτά έχουν το δικό τους οβολό στην αμερικανική παράνοια των . 

Να κυκλοφορείς δηλαδή και να λες πως έχεις ένα μοναδικό αυτοκίνητο που δε μοιάζει με κανενός άλλου.

Δικαίωμα στην τρέλα. Δείτε το σχετικό βίντεο με την εξομολόγηση.

Photo: Fiat

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει