Πώς το Audi RS3 των 400 ίππων είναι σήμερα το ταχύτερο hot hatch (video)

Post date:

Author:

Category:

Όλη η αφρόκρεμα των hot hatches σε μια ευθεία. Το Audi RS3 των 400 ίππων απέναντι στα Ford Focus RS, Mercedes A45 AMG, VW Golf R και Honda Civic Type R. Ένα video της ευθείας με σημασία για πολύ κόσμο

Οι κατασκευαστές δίνουν μεγάλη σημασία στο λεγόμενο drag race. Mπορεί η ευθεία να μην είναι η πιο ενδεικτική στιγμή ενός petrolhead αλλά εξακολουθεί να έχει τη δική της (μικρή) γοητεία αλλά και μια εμπορική αξία που εξαργυρώνεται στην πράξη.

Το Audi RS3 των 400 ίππων έχει ήδη λάβει κολακευτικές κριτικές για τον »εκπληκτικό», κατά το βρετανικό evo, πεντακύλινδρο κινητήρα των 2.5 λίτρων και το video είναι μια ενδιαφέρουσα απεικόνιση των σχετικών διαφορών που έχουν μεταξύ τους τα πέντε πιο ενδιαφέροντα hot hatch αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά.

#Διάβασέ το: Ford Focus RS vs Renault Megane RS Cup: αναζητώντας το απόλυτο hot hatch

Για την ιστορία, σημειώνουμε πως όλα, εκτός του Honda, είναι τετρακίνητα και τα δύο εξ αυτών (Honda, Ford) με χειροκίνητο κιβώτιο, οπότε η ικανότητα του οδηγού στις αλλαγές ταχυτήτων στο κιβώτιο αποκτά περισσότερη σημασία.

Watch this. 

Photo: carwow

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»