Μαγικό: Ismailos Classics Tour 2018. Το event, οι άνθρωποι

Post date:

Author:

Category:

Ismailos Classics Tour 2018

 

Πενήντα πανέμορφα classics, ένα event που ανταγωνίζεται την αφρόκρεμα αναλογων του εξωτερικού, υπέροχες ελληνικές διαδρομές και μια εταιρεία, η Ismailos Classics, που ξέρει να οργανώνει μοναδικές εμπειρίες με επίκεντρο τον άνθρωπο και το σεβασμό στην ιστορία. 

- Διαφήμιση-

Ευχαριστώ τον κ. Πάνο Ισμαήλο για την πρόσκληση. Promise…

«The Best or Nothing». Το Καλύτερο ή Τίποτα. Η  φράση του Gottlieb Daimler, ιδρυτή της Mercedes, που χαρακτηρίζει όλη τη φιλοσοφία του «αστεριού», ταιριάζει απόλυτα και στη φιλοσοφία της Ismailos Classics.

Η τελευταία μετρά τρία χρόνια λειτουργίας έχοντας ανακατασκευάσει και πουλήσει, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, κορυφαίες κατασκευές.

Το πελατολόγιό της αποτελείται από τους μεγαλύτερους  επιχειρηματίες και εφοπλιστές που ζητούν πάντα την απόλυτη ποιότητα χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς.

Ο Αντώνης Ισμαήλος με την εμπειρία του, αλλά και την ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών του, δίνει υπεραξία σε κάθε συλλεκτικό-και μη-αυτοκίνητο που περνά από την Ismailos Classics. Το ιδιαίτερο κοινό που υπάρχει γύρω από τη συγκεκριμένη εταιρεία έχει την ευκαιρία να ζεί μια ξεχωριστή εμπειρία κάθε χρονιά.

Η αρχική σκέψη ήταν οι ιδιοκτήτες αυτών των οχημάτων να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια εκδρομή λαμβάνοντας υπόψιν την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα μπορεί να υπάρχει. Έτσι, γεννήθηκε το 2016 το πρώτο Ismailos Classics Tour!

Η ημερομηνία,το ξενοδοχείο διαμονής, οι διαδρομές,τα ωράρια και οι συμμετέχοντες είναι πάντα ένα επτασφράγιστο μυστικό. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι κατά κοινή ομολογία ανώτερη από πολλές κορυφαίες αντίστοιχες εκδηλώσεις του εξωτερικού. Αυτό πιστώνεται στον υιό Πάνο Ισμαήλο, που σχεδιάζει-οργανώνει και εκτελεί τα συγκεκριμένα event πετυχαίνοντας στο 100% να ευχαριστεί τους πάντες και για όλα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση του 2017 ίσως περίμεναν πως δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω aπό το περυσινό Ismailos Classics Tour. Όμως, το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαίου, όπου έλαβε χώρα η τρίτη κατά σειρά εκδοχή της εκδρομής, απλώς, ο πήχης ανέβηκε για μια ακόμα φορά πολύ ψηλά.

Η συνάντηση των συμμετεχόντων έγινε στη Νεμέα το Σάββατο το πρωί. Πενήντα πανέμορφα κλασικά και vintage αυτοκίνητα, άψογα συντηρημένα έφταναν σιγά-σιγά στο σημείο. Νωρίτερα, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου,όσοι κινούνταν βίωσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Δεν είναι και λίγο να θαυμάζεις από κοντά κατασκευές που όχι μόνο σε γυρίζουν πίσω στο χρόνο αλλά σου θυμίζουν πως οι ιδιαίτερες κατασκευές διατηρούν αναλλοίωτη τη δική τους συμβολή στην παγκόσμια αυτοκίνηση.

Τα μάτια όλων έπεφταν στις καλογυαλισμένες Mercedes-Benz του χθες, στις ιταλίδες Ferrari 308 και Lancia Delta Integrale, στα Lotus Esprit Turbo, Lotus Seven, Porsche 911, Jaguar E-Type αλλά και στα Mini, Mini Mike, Citroën 2CV και άλλα. 

Στις δύο το μεσημέρι δόθηκε  η εκκίνηση του πρώτου σκέλους. Περνώντας από φανταστικά τοπία όπως τα Ψάρι-Λίμνη Στυμφαλίας-Κεφαλάρι-Μάννα και διανύοντας συνολικά 104 χιλιόμετρα διαδρομών τα πληρώματα έφτασαν στα Τρίκαλα Κορινθίας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Πλειάδων Γη.

Στο ξενοδοχείο, όπου ακολούθησε γεύμα, υπήρξε και ειδική έκθεση της εταρίας ρολογιών IWC, υποστηρικτή της εκδήλωσης, όπου παρουσιάστηκε η συλλογή πανέμορφων ρολογιών εμπνευσμένη από την αυτοκίνηση και το motorsport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Την επομένη, στις έντεκα το πρωί, ξεκίνησε το δεύτερο και μεγαλύτερο σκέλος, αφού μετά από το πέρασμα των αυτοκινήτων από χωριά όπως Κρυονέρι-Γονούσα-Τιτάνη-Καστράκι-Νεμέα-Αγιονόρι-Λίμνες, ο στόχος ήταν ο τερματισμός στο Σοφικό Κορινθίας.

Η δεύτερη μέρα έχοντας  σχεδόν 140 χιλιόμετρα διαδρομών γέμισε τους συμμετέχοντες με εικόνες και εμπειρίες από διαδρομές που συχνά μας είναι άγνωστες. Η εικόνα με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα την ανθισμένη,γεμάτη μυρωδιές φύση και τους ανθρώπους που αποτελούν την ευρύτερη παρέα της Ismailos Classics είχε συνθέσει ένα σκηνικό μαγικό.

Η ALPHA BANK ήταν ο μεγάλος χορηγός φέτος, με διακριτική παρουσία του λογοτύπου της στα αυτοκίνητα ενός ξεχωριστού event για τα ελληνικά, και όχι μόνον, δεδομένα.

Μπορεί φέτος να μη βγήκαν από το γκαράζ τα επταψήφιας αξίας «κοσμήματα» που είδαμε στο περυσινό Ismailos Classics Tour, όμως όλοι πέρασαν υπέροχα και οι φωτογραφίες είναι εδώ για να μας υπενθυμίζουν τις στιγμές που ζήσαμε.

Τα τοπία ήταν για άλλη μια φορά μαγευτικά, το ίδιο και τα αυτοκίνητα αλλά, κυρίως, οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην εκδήλωση

Όλοι δίνουν, πλέον, ραντεβού για το επόμενο Ismailos Classics Tour, όντες σίγουροι πως η οργάνωσή του θα εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά.

Βέβαια, πλέον υπάρχει και μια ακόμα μάχη, αυτή της θέσης συμμετοχής, αφού το όριο των 50 πληρωμάτων κάνει την διαδικασία επιλογής ιδιαίτερη. Η υπεραξία της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι μεγάλη και είναι αυξητική σε κάθε της νέα εκτέλεση.

Promise…

Info/Photo: Ismailos Classics

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει