Στη συνάντηση JapStyle Underground Meet II, στο Φάληρο

Post date:

Author:

Category:

Η ιαπωνική κουλτούρα ζει στην πόλη. Αυτή τη φορά, στο υπόγειο των Village Cinemas, στο Π. Φάληρο, όπου μερικά απ΄τα πιο εντυπωσιακά JapStyle συγκέντρωσαν ιδιοκτήτες και φίλους. Λαμπερά και ενωμένα

japstyle undergoing meet

Αν υπάρχει ένας χαρακτηρισμός που αρμόζει στην περίπτωση τόσο προσεγμένων κατασκευών της ιαπωνικής σχολής, όπως αυτές που είδαμε στο JapStyle Underground Meet II, είναι κιλά χαρακτήρα

Όπου και να στρεφόταν το βλέμμα σου, έβλεπες αυτοκίνητα και ανθρώπους που τους ενώνει το πάθος για ιδιαίτερα τζαπόνια.

japstyle 

jap style συναντηση

ιαπωνικά αυτοκινητα 

tuning mazda mx5

mazda mx5 βελτιωσεις

βελτιωσεις mazda mx5 

 

 

 

 

 

 

βετλίωση Mitsubishi evo

Πάνω απ΄ όλα, αξίζει να σημειωθεί η σοβαρή προσπάθεια των παιδιών που διαχειρίζονται την ομάδα του JapStyle στην Ελλάδα. Μπορείς να τη δεις εδώ. Και αξίζει να γίνει κάτι τέτοιο (να σημειωθεί, λέμε…) καθώς αφιερώνουν προσωπικό χρόνο, κόπο και χρήμα για να καταφέρνουν να οργανώνουν, όσο πιο άρτια γίνεται, ένα-δυο πολύ προσεγμένα meets κάθε χρόνο.

Ο σκοπός είναι να συγκεντρώνονται οι απανταχού jap petrolheads. Χωρίς κόμπλεξ, κόντρες, »ιδρυματισμούς» ή διαφορές.

Μόνο ό,τι αρκεί για να εκτίθεται, όσο το δυνατόν καλύτερα, η κουλτούρα των car meets αλλά και πώς ην αντιλαμβανόμαστε εδώ, στην Ελλάδα, σε σχέση με το εξωτερικό, απ’ όπου προήλθε.

Σημασία έχει, άλλωστε, πως παρά τις όποιες δυσκολίες της εποχής, η ομάδα του JapStyle παραμένει πιστή σ’ αυτό που κάνει και αγαπά. Δηλαδή, το ιαπωνικό αυτοκίνητο.

Photo: Naughty’s

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Citroën C5 Aircross. Το Citroën της δεκαετίας πάει «σφαίρα»

«Το Citroën C5 Aircross SUV μάλλον δικαιολογημένα μόλις έκανε επίδοση-ρεκόρ για τη μάρκα. Τολμηρό, άνετο, τόσο ποιοτικό όσο ποτέ και με χαρακήρα τυπικά Citroën»

Τρέχοντας με Radical. Η έξυπνη κίνηση της χαρντκορίλας

Η Radical θέλησε να μπει ως ένας άλλος ριζοσπάστης στο «χώρο» του εστιασμένου, πισταδόρικου motorsport