Το τελευταίο Mitsubishi Evolution καταστράφηκε. R.I.P.

Post date:

Author:

Category:

last-Mitsubishi-Evolution-4drivers

Το τελευταίο προπαραγωγής Mitsubishi Evolution, το «10άρι», κατέληξε στα παλιοσίδερα. Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το «θάνατό» του 

Η Mitsubishi North America αναγκάστηκε να στείλει στη σύνθλιψη ένα λευκό Mitsubishi Evolution Final Edition, το τελευταίο που υπήρχε ακόμα στις αποθήκες της.

Καθώς το συγκεκριμένο, κατασκευής 2015, ήταν μοντέλο που δεν είχε ακόμα αριθμό VIN (Vehicle Identification Number) ως «κομμάτι» προπαραγωγής, η Mitsubishi έπρεπε να το αποσύρει με καταστροφή, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας στις Η.Π.Α.

last-Mitsubishi-Evolution-4drivers

Το λευκό Evolution ήταν με όλα τα καλούδια. Τα φρένα της Brembo, τους τροχούς της Enkei, τα αμορτισέρ της Bilstein, τα ελατήρια της Eibach και με το μοναδικό χαρακτηριστικό του τελευταίου, ίσως, εν ζωή ολοκαίνουργιου Evolution. To ταμπελάκι με τα μηδενικά στο αύξοντα αριθμό του Final Edition ήταν η αιτία

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, να κλάψουμε παρέα ή να αποχαιρετήσουμε τον πολεμιστή στην τελευταία του αναμνηστική φωτό λίγο.

Εκεί, πριν ακουστούν εκείνοι οι ανατριχιαστικοί ήχοι με το μέταλλο να λυγίζει, τα παρμπρίζ να διαλύονται και το τελευταίο Mitsubishi Evolution να καταλήγει σε απομεινάρια. R.I.P.

last-Mitsubishi-Evolution-4drivers

Info/ Photo: Maggie Stiefvater

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει