Το τελευταίο Mitsubishi Evolution καταστράφηκε. R.I.P.

Post date:

Author:

Category:

last-Mitsubishi-Evolution-4drivers

Το τελευταίο προπαραγωγής Mitsubishi Evolution, το «10άρι», κατέληξε στα παλιοσίδερα. Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το «θάνατό» του 

Η Mitsubishi North America αναγκάστηκε να στείλει στη σύνθλιψη ένα λευκό Mitsubishi Evolution Final Edition, το τελευταίο που υπήρχε ακόμα στις αποθήκες της.

Καθώς το συγκεκριμένο, κατασκευής 2015, ήταν μοντέλο που δεν είχε ακόμα αριθμό VIN (Vehicle Identification Number) ως «κομμάτι» προπαραγωγής, η Mitsubishi έπρεπε να το αποσύρει με καταστροφή, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας στις Η.Π.Α.

last-Mitsubishi-Evolution-4drivers

Το λευκό Evolution ήταν με όλα τα καλούδια. Τα φρένα της Brembo, τους τροχούς της Enkei, τα αμορτισέρ της Bilstein, τα ελατήρια της Eibach και με το μοναδικό χαρακτηριστικό του τελευταίου, ίσως, εν ζωή ολοκαίνουργιου Evolution. To ταμπελάκι με τα μηδενικά στο αύξοντα αριθμό του Final Edition ήταν η αιτία

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, να κλάψουμε παρέα ή να αποχαιρετήσουμε τον πολεμιστή στην τελευταία του αναμνηστική φωτό λίγο.

Εκεί, πριν ακουστούν εκείνοι οι ανατριχιαστικοί ήχοι με το μέταλλο να λυγίζει, τα παρμπρίζ να διαλύονται και το τελευταίο Mitsubishi Evolution να καταλήγει σε απομεινάρια. R.I.P.

last-Mitsubishi-Evolution-4drivers

Info/ Photo: Maggie Stiefvater

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

DS 3 Crossback. Γενναιότητα σε ελληνική άσφαλτο

To DS 3 Crossback λέει πως «θέλει να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας». Δεν το ακούς συχνά αυτό στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη και πολλάκις κοπιαρισμένη αυτοκινητοβιομηχανία

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Η ελευθερία τού να μην ανήκεις

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονταιι 8 χρόνια 4Drivers. Και αν έπρεπε ένα μόνο κείμενο να χαρακτηρίσει τη φιλοσοφία του, είναι αυτό. Μόνο freedom - που θα ´λεγε και ο Braveheart»

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

«Βαρετό» Golf; Σηκώνει πολλή συζήτηση

Λίγο πριν την εμφάνιση του Golf Mk8, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία ρεαλιστική τάξη

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Μικρά αυτοκίνητα υπό απειλή. Ποια είναι;

«Ένα μικρό αυτοκίνητο οφείλει να είναι φτηνό. Αλλιώς δεν θα πουλήσει. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά στα μίνι αυτοκίνητα. Μερικές φορές και στα υπερμίνι»