Αυτός ο νεαρός είναι ο ταχύτερος gamer στο Πρωτάθλημα της McLaren (video)

Post date:

Author:

Category:

Ο δρόμος από τον εξομοιωτή στα πραγματικά αυτοκίνητα έχει πάρει διαστάσεις πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο νικητής του αντίστοιχου iRacing της McLaren

Δείγμα κι αυτό της νέας ψηφιακής εποχής. Ξεκινάς απ΄τον υπολογιστή ή τον καναπέ του σπιτιού σου και μετά από άπειρες εργατοώρες καταλήγεις να ανταγωνίζεσαι άλλους gamers που ονειρεύονται τα βράδια πως είναι στη γραμμή εκκίνησης του μελλοντικού Grand Prix.

Η δυνατότητα δίνεται μέσω του πιο διαδεδομένου online πρωταθλήματος iRacing με το οποίο συνεργάστηκε η McLaren. 

Ο 20χρονος Freek Schothorst ανήκει σ΄αυτή τη νέα γενιά των εκκολαπτόμενων οδηγών που μένει να αποδείξουν το πώς θα κάνουν τη σύνδεση απ΄την οθόνη στην πραγματική αίσθηση του αυτοκινήτου. 

Αυτή είναι η ιστορία του.

Photo: McLaren

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

DS 3 Crossback. Γενναιότητα σε ελληνική άσφαλτο

To DS 3 Crossback λέει πως «θέλει να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας». Δεν το ακούς συχνά αυτό στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη και πολλάκις κοπιαρισμένη αυτοκινητοβιομηχανία

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Η ελευθερία τού να μην ανήκεις

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονταιι 8 χρόνια 4Drivers. Και αν έπρεπε ένα μόνο κείμενο να χαρακτηρίσει τη φιλοσοφία του, είναι αυτό. Μόνο freedom - που θα ´λεγε και ο Braveheart»

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

«Βαρετό» Golf; Σηκώνει πολλή συζήτηση

Λίγο πριν την εμφάνιση του Golf Mk8, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία ρεαλιστική τάξη

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Μικρά αυτοκίνητα υπό απειλή. Ποια είναι;

«Ένα μικρό αυτοκίνητο οφείλει να είναι φτηνό. Αλλιώς δεν θα πουλήσει. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά στα μίνι αυτοκίνητα. Μερικές φορές και στα υπερμίνι»