Μοιράσου μαζί μας αυτό που «κοιμάται» στο γκαράζ σου

Post date:

Author:

Category:

Τα αυτοκίνητα στο γκαράζ. Ή στο δρόμο. Ακινητοποιημένα ελέω καραντίνας. Και ένα νέο hashtag που κυκλοφορεί στα μίντια: #DreamsAreMadeAtHome. Ποστάρετε ελεύθερα

BMW M3 CSL γκαράζ

Το hashtag που μας ενώνει. Στο γκαράζ, το υπόστεγο, την πυλωτή, το δρόμο. Εκεί όπου αράζει το αγαπημένο μας καθώς ζούμε το εμπάργκο


Είναι μια ωραία κίνηση. Έτυχε να τη δω στο λογαριασμό της επίσημης Porsche, στο Instagram. Εκεί κυκλοφόρησε το hashtag ”#DreamsAreMadeAtHome”

Αλλά επίσης ωραία και η ανταπόκριση από την επίσημη BMW. Φρόντισε να ποστάρει την εικονιζόμενη M3 CSL, ίσως το πιο ποθητό BMW των νεότερων χρόνων στο account των «απέναντι».

Ως γνωστόν, δε συνηθίζεται ένας κατασκευαστής να συμμετέχει, έστω με μία φωτό, στο λογαριασμό κοινωνικού δικτύου του «αντιπάλου». Όμως, οι μέρες που ζει η ανθρωπότητα είναι περίεργες. Και ο τρόπος επικοινωνίας φαίνεται πως αλλάζει ακόμα και σ΄ αυτό το επίπεδο.


Fiat 124 Spider

Η φράση «διαφορετικά αυτοκίνητα, διαφορετικά γκαράζ, οινό πάθος» αγγίζει καθολικά τους φίλους του αυτοκινήτου. Όπου και να το ΄χεις παρκαρισμένο

Toyota Celica γκαράζ

Και δεν χρειάζεται να είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που ΄χεις στο γκαράζ. Ο καθένας συνδέεται μ’ αυτό που έχει. Τα αυτοκίνητα διαφέρουν και δεν τελειώνουν ποτέ. Η αγάπη, ωστόσο, για αυτά δεν τελειώνει. Ανεξαρτήτως χρημάτων ή συνθηκών.

Κάπως έτσι ήρθε η ιδέα για αυτό το σύντομο άρθρο.

Ο καθένας ποστάρει στη σελίδα του 4Drivers στο Facebook μία φωτό του αυτοκινήτου του. Όπως αυτό «κοιμάται» εν μέσω καραντίνας. Join us!


BMW 5 Series γκαράζ

Photo: BMW / 4Drivers / Jandri Angel Photomotive

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει