Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι οδηγώντας;

Post date:

Author:

Category:

Το τραγούδι που σου αρέσει να ακούς γράφοντας χιλιόμετρα. Φίλε οδηγέ, μοιράσου τα γούστα σου

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι οδηγώντας

Με ποιο τραγούδι «την ακούς»;


Αν πηγαίνεις πραγματικά γρήγορα, το πιθανότερο, ίσως και ασφαλέστερο, είναι να μην ακούς τίποτα. Να ‘το χεις κλειστό. Επικεντρωμένος στο δρόμο, τους εξωτερικούς ήχους, τον ήχο του κινητήρα (εντάξει, εκτός αν είναι EV), φουλ αφοσιωμένος και με μηδενική διάσπαση προσοχής

Όμως σχεδόν σε κάθε άλλη περίπτωση, η μουσική εντός του αυτοκινήτου παίζει αναπόσπαστο συντροφικό ρόλο.

Άλλο τραγούδι σε «ανεβάζει», άλλο σε ηρεμεί, άλλο είναι για να σου θυμίζει και κάποιο άλλο, ίσως, να σου ‘χει καρφωθεί στον εγκέφαλο και το ακούς ξανά και ξανά, σαν αυτιστικό. Που κι αυτό είναι ωραία φάση.

Για να δώσω αρχή στο μουσικό debate, το πιο πρόσφατο τραγούδι με το οποίο έχω φάει σκάλωμα είναι από μη συνηθισμένες καταβολές.

Κι αυτό γιατί τώρα που η ισοπεδωτική κορεκτίλα λέει να βγάλουμε μέχρι και τον Τσαϊκόφσκι απ’ το κάδρο της ιστορίας, τούτο δω έρχεται από Ρωσία μεριά.

Ο τίτλος είναι ”Fly to Sea” και είναι ορχηστρικό, μπιτάτο, δροσερό και άγνωστο. Ενδεικτικό ότι ακόμα και στο επίσημο κανάλι στο Tube έχει κάνει μόνο 1.500 προβολές μέσα σ’ ένα χρόνο. Ακόμα και η φλογέρα του βοσκού απ΄το Γκρίμποβο περισσότερες θεάσεις θα έκανε. Για ακούστε το

Το τραγούδι της εβδομάδας

Λοιπόν, το γκρουπ λέγονται Kim & Buran, παίζουν space & funk disco και έχουν έδρα την Αγία Πετρούπολη.

Ναι, Ρώσοι είναι τα παιδιά. Και είναι τόσο γαμάτο να τ’ ακούς δυνατά ταξιδεύοντας.

Κατέβηκα σε ένα γρήγορο Αθήνα – Καλαμάτα και το play list έπαιζε συνεχώς. Είπα να το μοιραστώ. Δηλώνω ένοχος, κύριε πρόεδρε.

ΥΓ. Αν σας άρεσε, από το ίδιο γκρουπ επίσης αξίζουν τα Running on the Waves και Delayed Flight

Photo: apple.com


Ferrari 812 Competizione

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει