Πωλείται σπίτι με θέα στην πίστα

Post date:

Author:

Category:

Φαντάζει σαν το απόλυτο όνειρο του petrolhead. Αναζητείται πελάτης που θα το κάνει πραγματικότητα αγοράζοντας αυτό το σπίτι με άμεση πρόσβαση σε πίστα

Σπίτι με πίστα

Συμβαίνει τώρα στο Τέξας των ΗΠΑ. Μία πίστα μήκους 2,720 μέτρων μπροστά από το σπίτι σου. Μεγαλύτερη από Μέγαρα, δηλαδή


Πώς φαντάζεται κανείς το απόλυτο γκαράζ; Η εύκολη απάντηση είναι με τα αυτοκίνητα των ονείρων του. Και η μάλλον απρόβλεπτη να ‘χει ένα σπίτι που απ΄τη βεράντα του μπορεί να βλέπει τον δικό του «παιδότοπο»

Αυτή είναι η βίλα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην είσοδο μιας πίστας. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες του επόμενου petrolhead που θέλει να ξημεροβραδιάζεται σε track-days.

Γκαράζ με υδραυλικές ράμπες, εργαλεία, αποθήκες για τα ανταλλακτικά και ένας άνετος χώρος όπου μπορείς να ζεις σαν κανονικός άνθρωπος και την ίδια στιγμή να χαζεύεις από το σαλόνι σου τα τεκταινόμενα.


Σπίτι με πίστα Αμερική
Σπίτι με πίστα
Σπίτι με πίστα

Το σπίτι-πίστα, κατασκευασμένο το 2005, βρίσκεται στο Cresson του Τέξας και είναι ήδη στις καταχωρήσεις των μεσιτικών γραφείων. Η τιμή πώλησης είναι $449,000 (ή €408,000). Αν θέλει κάποιος να το νοικιάζει η τιμή είναι $2,016 (€1,830) μηνιαίως.

Από ‘κει και πέρα, ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να προσθέσει $100 το μήνα για απεριόριστη χρήση της πίστας αλλά και μία εφάπαξ συνδρομή $3,700 (€3,363), όπως προβλέπει ο τιμοκατάλογος του Motorsport Ranch.


Ναι, είναι ακριβό το σπορ αλλά σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο; Πάρε και μια γεύση για το τι συμβαίνει εκεί


Βλαμμένος petrolhead

Photo:

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει