Πώς τράκαρε ο Chris Harris;

Post date:

Author:

Category:

Ο διάσημος παρουσιαστής του Top Gear, δημοσιογράφος-οδηγάρα και γνωστός petrolhead, Chris Harris, είχε τη στιγμή του τρακάροντας την προσωπική του, μαύρη GT3. Την οποία και φρόντισε να αντικαταστήσει αυτές τις μέρες

Chris Harris Porsche GT3

Αυτή είναι η εικόνα απ΄την άτυχη στιγμή που ο Chris Harris συναντήθηκε με ένα pick-up. Εσωκλείονται λεπτομέρειες


Ήταν η στιγμή που ο Chris Harris οδηγούσε τη δική του, μαύρη Porsche 911 GT3 Touring. Μερικές φορές συμβαίνει και στους καλύτερους

Το περιστατικό είχε συμβεί όταν ο γνωστός δημοσιογράφος βρισκόταν στο Monmouthshire της Ουαλίας για κάποιο σχετικό γύρισμα του βρετανικού Top Gear.

- Διαφήμιση-

Καθώς οδηγούσε, έφτασε σε μια στροφή, ίσα-ίσα για να προλάβει να δει ένα pick-up να επιχειρεί να κάνει επιτόπου στροφή. Προφανώς σε σημείο όπου απαγορευόταν και δεν μπορούσε να προβλεφθεί. Ο Harris είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό «αναπόφευκτο και πως ευτυχώς κανείς δεν είχε πάθει τίποτα».

Αυτές τις μέρες, πάντως, με το που μπήκε ο καινούργιος χρόνος, φρόντισε να αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο τη μαύρη σελίδα της GT3 αγοράζοντας ξανά το ίδιο ακριβώς. Μία ολοκαίνουργια GT3 Touring. Πάλι ως προσωπικό αυτοκίνητο.

Ξέρετε, ποια είναι η κυρία. Αυτή η ωραία και πιο διακριτική, χωρίς το εντυπωσιακό aero. Αλλά και αμιγώς χειροκίνητη – κάτι παρόμοιο με τη συλλεκτική 911 Τ που είχε παρουσιάσει λίγο πριν η Porsche. Η ισχύς της 911 GT3 Touring παραμένει στους 500 ίππους με τη μετάδοση να αφορά τους πίσω μόνο τροχούς, όπως και η «κανονική» GT3.

Είναι αυτή, παρακάτω, όπως την «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Όπως σημειώνει με χιουμοριστική διάθεση, «είναι ακριβώς ίδια με αυτήν που είχα πριν αλλά περισσότερο κίτρινη και λιγότερο τρακαρισμένη».

Τι άλλο βρίσκεται στο γκαράζ του Chris Harris;

Πέραν της νεοαποκτηθείσας GT3 Touring, η «συλλογή» του περιλαμβάνει ένα Citroën 2CV, μία τροποποιημένη BMW E34 M5 σε Touring αμάξωμα, ένα Peugeot 205 Rallye, ένα κλασικό Range Rover Classic και μία Ferrari 512. 

Για την ιστορία, πέρυσι ο Harris πούλησε τη μαύρη Chevrolet Camaro Z/28 που είχε αγοράσει καινούργια, το 2017. Είχε «γράψει» μαζί της μόλις 7,962 μίλια και ήταν η μία από τις μόλις πέντε που είχαν πουληθεί στη Μ. Βρετανία.

Περίεργο που ένας τόσο ψαγμένος petrolhead πήγε και αγόρασε ένα αμερικανικό muscle car; Μπα, όχι και τόσο αν δει θυμηθεί τις εντυπώσεις του απ΄τη σχετική του δοκιμή. Ήταν, βλέπεις, η απάντηση στις GT3 απ’ την άλλη όχθη του Ατλαντικού.


Photo: Chris Harris

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει