Συγκινητικό. Ένας σκύλος περιμένει στο δρόμο 80 ημέρες το αφεντικό του

Post date:

Author:

Category:

Η ιδιοκτήτρια αυτού του σκύλου σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα στις 20 Αυγούστου. Έκτοτε, το ζώο την περιμένει να γυρίσει στο ίδιο σημείο. Μια πραγματική ιστορία που μας μαθαίνει να αγαπούμε λίγο περισσότερο

Κάπου στη βόρεια Κίνα, ο άτυχος σκύλος παραμένει κάθε μέρα στην άκρη του δρόμου περιμένοντας τη κυρία του, ακριβώς στο σημείο όπου αυτή σκοτώθηκε. Περιμένει υπομονετικά στην άκρη του δρόμου εν μέσω κίνησης. Μάταια.

Το αρχικό video, το οποίο αναδημοσιεύεται από το κανάλι της Daily Mail, έχει ήδη παιχτεί κάποιες έξι εκατομμύρια φορές, κάνοντας το στεναχωρημένο ζώο μια άλλη περίπτωση τύπου Hachiko

Η τελευταία, πάντως, πληροφορία είναι πως αφού δεν μπόρεσε να εντοπιστεί η οικογένεια της εκλιπούσης, ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κάποιο κέντρο προστασίας ώστε να μην κινδυνεύει στο δρόμο. Δωρεάν μαθήματα αγάπης.

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει