Συγκινητικό. Ένας σκύλος περιμένει στο δρόμο 80 ημέρες το αφεντικό του

Post date:

Author:

Category:

Η ιδιοκτήτρια αυτού του σκύλου σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα στις 20 Αυγούστου. Έκτοτε, το ζώο την περιμένει να γυρίσει στο ίδιο σημείο. Μια πραγματική ιστορία που μας μαθαίνει να αγαπούμε λίγο περισσότερο

Κάπου στη βόρεια Κίνα, ο άτυχος σκύλος παραμένει κάθε μέρα στην άκρη του δρόμου περιμένοντας τη κυρία του, ακριβώς στο σημείο όπου αυτή σκοτώθηκε. Περιμένει υπομονετικά στην άκρη του δρόμου εν μέσω κίνησης. Μάταια.

Το αρχικό video, το οποίο αναδημοσιεύεται από το κανάλι της Daily Mail, έχει ήδη παιχτεί κάποιες έξι εκατομμύρια φορές, κάνοντας το στεναχωρημένο ζώο μια άλλη περίπτωση τύπου Hachiko

Η τελευταία, πάντως, πληροφορία είναι πως αφού δεν μπόρεσε να εντοπιστεί η οικογένεια της εκλιπούσης, ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κάποιο κέντρο προστασίας ώστε να μην κινδυνεύει στο δρόμο. Δωρεάν μαθήματα αγάπης.

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Μιχάλης Λάμπρου
Μιχάλης Λάμπρου
Θήτευσε σε ιαπωνικά σεντάν (του μπαμπά). Στη συνέχεια ανακάλυψε την τέχνη τού να περπατά αθόρυβα, σαν τη γάτα τη νύχτα, και να παίρνει τα κλειδιά (του μπαμπά). Γράφει εξ αποστάσεως για το 4D (επαρχία, γαρ) και θέλει να μετακομίσει Αθήνα για να οδηγεί περισσότερα δημοσιογραφικά. Αν τον αφήσει ο μπαμπάς. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν μόνο τα «μαμά».

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Τρέχοντας με Radical. Η έξυπνη κίνηση της χαρντκορίλας

Η Radical θέλησε να μπει ως ένας άλλος ριζοσπάστης στο «χώρο» του εστιασμένου, πισταδόρικου motorsport

Έχουμε καύσωνα. Αλλά πόσους βαθμούς έχει μέσα το αυτοκίνητό σου;

Αν δεν έχετε κλειστό γκαράζ, ακόμα και μία απλή ηλιοπροστασία κάνει τη δουλειά της