Το μυστικό βίντεο του Peugeot 508 στο εγκαταλελειμμένο Ελληνικό

Post date:

Author:

Category:

Χωρίς πολλή-πολλή δημοσιότητα, με 100 συγχρονισμένα drones, μία φιδίσια διαδρομή και μία γυναίκα στη θέση του οδηγού, ένα ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο βρέθηκε στο εγκαταλελειμμένο Αεροδρόμιο του Ελληνικού για τα «γυρίσματα» του βίντεο κλιπ του Peugeot 508 SW

Αεροδρόμιο Ελληνικό

Λίγο πριν κατεδαφιστεί το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, ένα διεθνές συνεργείο βρέθηκε στον Άγιο Κοσμά για τα νέο βίντεο του Peugeot 508 SW


Η τέχνη της επικοινωνίας περνά από ένα ενδιαφέρον βίντεο και οι άνθρωποι της Peugeot επέλεξαν το εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο για ένα σύνθετο «γύρισμα»

Το concept πίσω από το συγκεκριμένο βίντεο ήταν να αναδειχθεί η στριφτερή οδική συμπεριφορά του 508 SW.

Καθώς, όπως εξηγούν, δεν βρήκαν ακριβώς τη διαδρομή που ήθελαν, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν τη δική τους.

Η αχανής έκταση στο Ελληνικό, το γνωστό «φιλέτο», ήταν το σημείο που στήθηκε η παραγωγή.

Ενημερωτικά, σύμφωνα με τη Lamda Development που έχει αναλάβει τη διαμόρφωση του Μητροπολιτικού Πάρκου, πρόκειται για έκταση 2,000,000 τ.μ.

Η ιδέα περιελάμβανε 100 drones που έντεχνα συντονίστηκαν για να «ορίσουν» μία φιδίσια, φωτιζόμενη διαδρομή μέσα στον αττικό ουρανό.

Εκεί, λοιπόν, μία γυναίκα οδηγός, κάποια κυρία ονόματι San Yélamos -ηθοποιός με πιο πρόσφατη συμμετοχή της στην ταινία «Σε θέση βολής» (Gunman)- είχε το ρόλο της πρωταγωνίστριας στο βίντεο.

Τα υπόλοιπα αποτυπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί. Το κρατάς και ως αρχειακό υλικό πριν γίνει το νέο κόσμημα της παραλιακής.


Peugeot 508 Sport Engineered

Photo: peugeot.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει