Ζώντας για 520.000 χιλιόμετρα με ένα Nissan Navara

Post date:

Author:

Category:

Μέσα σε 24 χρόνια αυτός ο άνδρας «έγραψε» περισσότερα από 500.000 χιλιόμετρα με ένα Nissan Navara. Αυτή είναι η ιστορία του

Nissan Navara ηλικιωμένος

Η ιστορία ενός 78χρονου φωτογράφου της άγριας φύσης με το προσωπικό του Nissan Navara. Συμβαίνει από το 1996


Πώς μια παρορμητική αγορά  κατάφερε να συντροφεύει έναν άνθρωπο, στο ταξίδι της ζωής του

Για πολλούς ανθρώπους, ένα αυτοκίνητο είναι απλώς μέσο μεταφοράς. Για άλλους, είναι ένας τρόπος έκφρασης του στυλ και του τρόπου ζωής τους. Για τον Richard Hoar, έναν 78χρονο φωτογράφο της άγριας φύσης , είναι το σπίτι του. Για πολλές δεκαετίες, το δικό του  Nissan Navara, τον συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής του.

Πολύ σκληρό για να σ’ αφήσει στο πουθενά

- Διαφήμιση-

Αυτή η 24χρονη ιστορία  συμβίωσής του Richard με το  Nissan Navara μετρά κάποια 520.000 χιλιόμετρα. Και, απ’ ό,τι φαίνεται συνεχίζει. Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης και φροντίδας προς ένα αυτοκίνητο. Όχι ότι το σκληροτράχηλο Navara τη χρειάζεται και ιδιαίτερα. Φτιαγμένο με heavy duty γονίδια αντανακλά την παράδοση της Nissan στην παραγωγή αξιόπιστων αυτοκινήτων. Αυτών που αντέχουν στον χρόνο.


κοντέρ 500.000 χιλιόμετρα

Η στιγμή που ο χιλιομετρητής δείχνει το μαγικό νούμερο των 500,000 χιλιομέτρων. Πλέον, συμβαίνει σπανίως


Το Nissan Navara του Richard είχε κάποια 54.000 χιλιόμετρα όταν το αγόρασε, το 1996. Το πήρε μεταχειρισμένο. Ένα καινούργιο αυτοκίνητο δεν ήταν το ζητούμενο για αυτόν.

«Έψαχνα για ένα αυτοκίνητο που θα ‘ταν αξιόπιστος συνεργάτης στην προσπάθειά μου να απαθανατίσω τέλειες εικόνες της άγριας φύσης. Ένα αυτοκίνητο που θα ‘ταν ευπροσάρμοστο και δεν θα με πρόδιδει  στη μέση του πουθενά», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του.

Όταν πριν είκοσι τέσσερα χρόνια είχε έρθει η στιγμή να το αγοράσει, αρκέστηκε σε μια γρήγορη ματιά κάτω απ’ το καπό και μια σύντομη δοκιμή. Ήταν αρκετά για να αποφασίσει να το αγοράσει.

Από τότε, μαζί με το αυτοκίνητό του, ταξίδεψε σε όλη την Αυστραλία. Μιλώντας για το αγαπημένο του Navara, ο Richard λέει: «Κάθε φορά που γυρίζω το κλειδί είναι σας να μου  λέει,” γεια σου, ξεκινάμε”»


Info/Photo: nissan.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει