Αγγελία που χαζεύουμε: γνήσιο Alfa Romeo 75 Evoluzione

Post date:

Author:

Category:

Alfa Romeo Evoluzione

 

Μόλις 500 κομμάτια. Αυτό είναι ένα από αυτά. Κομμάτι του ιταλικού πολιτισμού. Η πώληση είναι σε εξέλιξη. Προλαβαίνεις;

Φαρδύ, με επιθετικό body και φανταχτερό σαν ντισκοτέκ από τα ’80s. Αυτό το »75άρι» δεν είναι συνηθισμένο. Μόλις 500 τεμάχια φτιάχτηκαν, μια φορά και έναν καιρό στο Μιλάνο, ίσα-ίσα για να ολοκληρωθει η ομολογκασιόν για το Group A όπου θα έτρεχε η αγωνιστική έκδοση. Το κόκκινο Evoluzione έχει το ταμπελάκι με το No #468. Το ταμπελάκι πάντα είναι ωραίο…

 

Αυτό που βλέπετε, λοιπόν, είναι ένα από αυτά τα περίφημα 75άρια στο χρώμα Rosso Alfa, με μόλις κάποια 116.000 km στο οδόμετρο και με κάποια κόκκινα δερμάτινα που κάποιος με όχι και τόσο καλό γούστο φρόντισε να επενδύσει στο εσωτερικό του.

 

Το συγκεκριμένο πρωτοκυκλοφόρησε στη Γερμανία και εισήχθη στις Η.Π.Α. το 2013 από την Ιταλία, όταν ακόμα η επίσημη Alfa απουσίαζε από την αμερικανική αγορά.

 

Το 75 Evoluzione φιγουράρει ως αγγελία στο »Bring a Trailer» όπου μπορείς να περιπλανηθείς με τις ώρες χαζεύοντας αγγελίες με ενδιαφέρον και όχι πολυεστερικά E36 από το Καματερό.

 

Αν και δεν περιλαμβάνεται κάποιο αναλυτικό βιβλίο service, το Alfa Romeo 75 Evoluzione που βλέπετε συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας το οποίο φαίνεται και στο gallery αμέσως παρακάτω.

Την ώρα που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, το bidding έχει φτάσει στα ταπεινά $9,888 και απομένουν έξι ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση των προσφορών. Προλαβαίνεις;

Photo: bringatrailer

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Μιχάλης Λάμπρου
Μιχάλης Λάμπρου
Θήτευσε σε ιαπωνικά σεντάν (του μπαμπά). Στη συνέχεια ανακάλυψε την τέχνη τού να περπατά αθόρυβα, σαν τη γάτα τη νύχτα, και να παίρνει τα κλειδιά (του μπαμπά). Γράφει εξ αποστάσεως για το 4D (επαρχία, γαρ) και θέλει να μετακομίσει Αθήνα για να οδηγεί περισσότερα δημοσιογραφικά. Αν τον αφήσει ο μπαμπάς. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν μόνο τα «μαμά».

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Έχουμε καύσωνα. Αλλά πόσους βαθμούς έχει μέσα το αυτοκίνητό σου;

Αν δεν έχετε κλειστό γκαράζ, ακόμα και μία απλή ηλιοπροστασία κάνει τη δουλειά της

Υπερβολικά ηδονιστικό. Για το Miami του ’90

Αυτοκίνητα με γωνίες που μπορούσαν να σουβλίσουν αμνοερίφια, bodybuilders, ηδονισμός και ναρκωτικά. Το Miami της δεκαετίας του ’90 ξαναζεί μέσα από τις σελίδες ενός νέου βιβλίου