Έλεος. Όχι και και €113,000 για το Mini Remastered Oselli Edition (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Σε μόλις 60 αντίτυπα θα παραχθεί το Mini Remastered Oselli Edition από τη βρετανική εταιρεία David Brown Automotive για να γιορτάσει τα 60 χρόνια ζωής του κλασικού Mini. Μαζί και μια ευκαιρία για να επαναπροσδιοριστεί το πόσο μπορεί να κοστίζει ένα restomod ενός Mini

Mini Remastered Oselli Edition

Στην πιο ισχυρή του έκδοση το Mini Remastered Oselli Edition αποδίδει 125 ίππους από έναν 4-κύλινδρο κινητήρα και κάνει τα 0-100 km/h σε 7,8 δευτερόλεπτα


Τα restomod είναι στα πάνω τους τελευταία. Και, απ’ ό,τι φαίνεται κοστίζουν πανάκριβα

Συνδυάζουν την εμφάνιση ενός θρυλικού μοντέλου με σύγχρονα σωθικά και, εν μέσω μιας ομογενοποίησης, ηλεκτρικών και πολλών άλλων που έρχονται, προσφέρουν την πολυπόθητη εξατομίκευση.

Μαζί φυσικά με τις αρετές πιο παρθένων σε αίσθηση αυτοκινήτων.

Το Mini Remastered Oselli Edition φαίνεται να είναι μία τέτοια περίπτωση που απευθύνεται, κυρίως, στο βρετανικό θυμικό και του ξυπνά μνήμες.

Mini Remastered Oselli Edition

Το προσεγμένο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω δηλώνει τις προθέσεις του αυτοκινήτου: ένα έτοιμο για πίστα και καθημερινή χρήση Mini με ένα σωρό αναβαθμίσεις. Μεταξύ άλλων, μισό roll cage, μπάκετ καθίσματα, μπλοκέ διαφορικό


MINI John Cooper Works

Μαζί και όλο το ενδιαφέρον αισθητικό πακέτο -όμορφες λεπτομέρειες, στρώσεις αλκαντάρα αλλά και οθόνη infotainment- που κάνει μπαμ από μακριά πως αυτό εδώ το Mini είναι κάτι διαφορετικό.

Αλλά και μάλλον εξωφρενικά ακριβό. Στα ίδια χρήματα αποκτάς στη Μ. Βρετανία ένα πλουραλιστικό γκαράζ με μεταχειρισμένα, για παράδειγμα, M3, Renault Megane και καμιά Cayman να βρίσκεται.

Σκρολάροντας, επίσης, τα σχόλια των αναγνωστών του βρετανικού evo, ακόμα και οι συμπατριώτες του Mini Remastered Oselli Edition φαίνεται να δυσκολεύονται να χωνέψουν το τιμολόγιο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το διαφορετικό Mini διατίθεται από τη Brown Automotive είτε σε διθέσια είτε σε τετραθέσια εκδοχή. Η οποία είναι ακόμα ακριβότερη.


Chris Harris Mini

Photo: Brown Automotive

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει