Η καλλονή που γλίτωσε από το σκραπ. Για τη Jaguar E-Type

Post date:

Author:

Category:

Δύσκολα θα έβλεπε κάποιος τη συγκεκριμένη Jaguar E-Type και θα αποφάσιζε να ασχοληθεί μαζί της. 

Η καλλονή που γλίτωσε από το σκραπ. Για τη Jaguar E-Type

Ένας παθιασμένος φίλος των κλασικών αυτοκινήτων από το Πακιστάν είχε άλλη γνώμη. Δείτε τη μεταμόρφωσή της


Λέγεται πως πέρασαν σχεδόν εξήντα χρόνια από τότε που εγκαταλείφθηκε η εικονιζόμενη Jaguar E-Type στο έλεος του χρόνου. Και οι εικόνες φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Κατάσταση παλιοσίδερα – για τους περισσότερους. Σκουριά παντού, ένα ερημωμένο μέταλλο, μία πρώην καλλονή που δύσκολα θα ανάγκαζε κάποιον να επενδύσει χρόνο, χρήμα, γνώση, κόπο.

Φαίνεται, όμως, πως υπάρχουν και εξαιρέσεις όσον αφορά το πώς μπορείς να βλέπεις ένα τέτοιο κουφάρι. Όπως κάποιος Πακιστανός που, κομμάτι-κομμάτι, την έφερε ξανά στη «ζωή» μέσω μίας συστηματικής αναπαλαίωσης.

Τρομερή δουλειά, άπειρες εργατοώρες, σεβασμός στην υπομονή εκείνων που επαναφέρουν τέτοια κοσμήματα της αυτοκίνησης σε εκθεσειακή κατάσταση. Τα σύμβολα της ελευθερίας του ανθρώπου πρέπει να διατηρηθούν. Ακόμα περισσότερο; Εν μέσω ενός παγκομιοποιημένου σούπερ μάρκετ.

Δείτε βήμα-βήμα την κούκλα που γλίτωσε από το σκραπ. Θεά E-Type.

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει