Η κλοπή της Lamborghini χριστουγεννιάτικα (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Πώς μπορείς να μη θαυμάσεις το πιο πρόσφατο φιλμάκι του Kidston με την κλοπή της Lamborghini σε ένα σκοτεινό, υγρό και μυστηριώδες Τορίνο;

Lamborghini Torino77

Ακόμα και τα ρωμαϊκά αγάλματα θα έσπαγαν τη σιωπή τους στη θέα ενός τελείως ιδιαίτερου φιλμ όπως αυτό. Λέγεται Torino77


O 52χρονος Simon Kidston έχει πολλά «χιλιόμετρα» στο βιογραφικό του. Συλλέκτης, δημοσιογράφος, έμπορος, οργανωτής δημοπρασιών, έξυπνος τύπος του αυτοκινητικού high life

Μ’ όλη τη φαμίλια του εμπλεκόμενη στο motorsport, στην αεροπλοΐα και στην υψηλή κοινωνία, γρήγορα βρήκε το δρόμο το σωστό. Με προϋπηρεσία στις δημοπρασίες του Coys, του οίκου Bonhams, διοργάνωση events στο Γκστάαντ και άλλες πληθωρικές ατζέντες, αποτελεί σήμερα έναν ισχυρό παράγοντα στο χώρο των κλασικών αυτοκινήτων. Και, αντιστοίχως, εύπορων συλλεκτών.


Simon Kidston
Simon Kidston

Η κλοπή της Lamborghini, το μυστηριώδες Τορίνο, οι τύποι που εμφανίζονται στο φιλμάκι, η σημειολογία, ο υπόκοσμος, ο ενδυματολογικός κώδικας του 1977, όλα είναι εδώ. Μαζί και με μερικά περάσματα από Alfa Romeo GTV, 2000 Berlina, Giulia, Monteverdi και ένα αστυνομικού τύπου σενάριο για ένα βίντεο-κόσμημα που δεν συνηθίζεται στον αχανή πολτό του YouTube. Well done, Simon


Ο Kidston το κάνει όλο αυτό όχι για να προβάλλει τη Lambo ή την ωραία που μπαίνει στο μπαρ (στο 6:17 του βίντεο) ή κάτι εξόφθαλμα εμπορικό. Το κάνει επειδή μπορεί.

Το φιλμάκι διάρκειας 10:48 που «ανέβηκε» αυτές τις μέρες στο Tube είναι άλλη μία επιβεβαίωση του πάθους με το οποίο προσεγγίζει το «χώρο». Η περιγραφή λέει πως «ένα σπάνιο αυτοκίνητο είχε κλαπεί τα Χριστούγεννα και τώρα ο Άγγλος ιδιοκτήτης του το θέλει πίσω».

Καθίστε αναπαυτικά και διαθέστε ένα δεκάλεπτο. Χριστούγεννα είναι. Και έτσι γίνονται οι ωραίες δουλειές. Ο τύπος είναι «μπροστά».


Photo: Kidston / Classic Driver

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει