Ψάχνοντας τη χαμένη Miura. Ο κυνηγός των Lamborghini (video)

Post date:

Author:

Category:

»Κάποτε βάλαμε υποθήκη το σπίτι μας για να την αγοράσουμε», είπε η ιδιοκτήρια στον Wayne Carini, έναν »κυνηγό», που οργώνει την Αμερική ψάχνοντας για παρατημένα κλασικά αυτοκίνητα

Η κόκκινη Lambo, η Miura, το »πιο σέξι αυτοκίνητο που ΄χει βγει ποτέ» σύμφωνα με τον αστικό μύθο, καθόταν σε ένα γκαράζ του Μαϊάμι, κάτω από μια κουκούλα παραδοτέα στο χρόνο.

Το video δείχνει τις στιγμές πριν την αποκάλυψη αλλά μαζί δίνεται και η αφορμή για το επαγγελματικό trend που αρχίζει και επεκτείνεται πέραν των σπάνιων κλασικών.

Στη Γερμανία για παράδειγμα, υπάρχει μια έντονη τάση για απορρόφηση παλιών, παρατημένων αυτοκινήτων που έχουν να »πουν» κάτι στην ιστορία της αυτοκίνησης -μπορεί να είναι μια παλιά Alfa, μια BMW ή κάτι με χαρακτήρα- και μπορούν να  χρησιμοποιηθούν για restoration. Με το ανάλογο κέρδος, φυσικά.

Mέχρι τότε, δείτε ένα απόσπασμα από το νέο εύρημα του κυνηγού κλασικών. Που φαίνεται να είναι και μια χαρά επαγγελματική δραστηριότητα…

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»