Ψάχνοντας τη χαμένη Miura. Ο κυνηγός των Lamborghini (video)

Post date:

Author:

Category:

”Κάποτε βάλαμε υποθήκη το σπίτι μας για να την αγοράσουμε”, είπε η ιδιοκτήρια στον Wayne Carini, έναν ”κυνηγό”, που οργώνει την Αμερική ψάχνοντας για παρατημένα κλασικά αυτοκίνητα

Η κόκκινη Lambo, η Miura, το ”πιο σέξι αυτοκίνητο που ΄χει βγει ποτέ” σύμφωνα με τον αστικό μύθο, καθόταν σε ένα γκαράζ του Μαϊάμι, κάτω από μια κουκούλα παραδοτέα στο χρόνο.

Το video δείχνει τις στιγμές πριν την αποκάλυψη αλλά μαζί δίνεται και η αφορμή για το επαγγελματικό trend που αρχίζει και επεκτείνεται πέραν των σπάνιων κλασικών.

Στη Γερμανία για παράδειγμα, υπάρχει μια έντονη τάση για απορρόφηση παλιών, παρατημένων αυτοκινήτων που έχουν να ”πουν” κάτι στην ιστορία της αυτοκίνησης -μπορεί να είναι μια παλιά Alfa, μια BMW ή κάτι με χαρακτήρα- και μπορούν να  χρησιμοποιηθούν για restoration. Με το ανάλογο κέρδος, φυσικά.

Mέχρι τότε, δείτε ένα απόσπασμα από το νέο εύρημα του κυνηγού κλασικών. Που φαίνεται να είναι και μια χαρά επαγγελματική δραστηριότητα…

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει