Δεν βλέπεις συχνά μία Lamborghini Miura μπροστά από τον πύργο του Άιφελ. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την εκθαμβωτική SV του προέδρου της FIA, Jean Todt, που βγήκε αυτές τις μέρες από μια ολική αναπαλαίωση
Ο Remi Dargegen, o Γάλλος φωτογράφος που ασχολείται συστηματικά με τη φωτογράφιση κλασικών αυτοκινήτων, είχε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη Lamborghini Miura SV του Todt, στο κέντρο του Παρισιού, όπου και εδρεύει η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, η FIA.
Όπως λέει στο Classic Driver, ήταν μια δύσκολη αλλά απολαυστική φωτογράφιση καθώς πολύς κόσμος που ερχόταν στον πύργο του Άιφελ προτιμούσε να βγάλει μια selfie με τη Miura παρά με το πιο γνωστό αξιοθέατο του Παρισιού και τη Place de la Concorde.
Άλλωστε η συγκεκριμένη Miura του 72χρονου Todt μόλις είχε βγει απ΄τα άδυτα του Polo Storico, του τμήματος αναπαλαίωσης της επίσημης Lamborghini και ήταν σαν να είχε μόλις περάσει την πόρτα του εργοστασίου κάποιες δεκαετίες πριν. Ήταν μοιραίο να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα.
Τα λόγια είναι περιττά για ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Sexiest car alive
Photo: Rémi Dargegen for Lamborghini Polo Storico © 2019
Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.