Η εκθαμβωτική Lamborghini Miura του Jean Todt. Fantastica

Post date:

Author:

Category:

Lamborghini-Miura-Jean-Todt

 Δεν βλέπεις συχνά μία Lamborghini Miura μπροστά από τον πύργο του Άιφελ. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την εκθαμβωτική SV του προέδρου της FIA, Jean Todt, που βγήκε αυτές τις μέρες από μια ολική αναπαλαίωση

Ο Remi Dargegen, o Γάλλος φωτογράφος που ασχολείται συστηματικά με τη φωτογράφιση κλασικών αυτοκινήτων, είχε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη Lamborghini Miura SV του Todt, στο κέντρο του Παρισιού, όπου και εδρεύει η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, η FIA.

Όπως λέει στο Classic Driver, ήταν μια δύσκολη αλλά απολαυστική φωτογράφιση καθώς πολύς κόσμος που ερχόταν στον πύργο του Άιφελ προτιμούσε να βγάλει μια selfie με τη Miura παρά με το πιο γνωστό αξιοθέατο του Παρισιού και τη Place de la Concorde.

Άλλωστε η συγκεκριμένη Miura του 72χρονου Todt μόλις είχε βγει απ΄τα άδυτα του Polo Storico, του τμήματος αναπαλαίωσης της επίσημης Lamborghini και ήταν σαν να είχε μόλις περάσει την πόρτα του εργοστασίου κάποιες δεκαετίες πριν. Ήταν μοιραίο να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα.

Lamborghini-Miura-Jean-Todt 

Lamborghini-Miura-Jean-Todt 

Lamborghini-Miura-Jean-Todt 

Lamborghini-Miura-Jean-Todt 

Lamborghini-Miura-Jean-Todt

Lamborghini-Miura-Jean-Todt

Τα λόγια είναι περιττά για ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Sexiest car alive

Photo: Rémi Dargegen for Lamborghini Polo Storico © 2019

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει