Πώς να αγοράσεις μια άψογη, κλασική Mercedes

Post date:

Author:

Category:

 

all time stars mercedes

 

Τα μοναδικά classics που υπάρχουν στο Μουσείο της Mercedes βγαίνουν προς πώληση. Για τους έχοντες, αυτή φαίνεται να είναι η ευκαιρία για ένα άριστα αναπαλαιωμένο κομμάτι με πιστοποίηση από τα ”κεντρικά”

Το πρόγραμμα λέγεται ”All Time Stars” και ουσιαστικά διεκδικεί το εξαιρετικά σεβαστό κομμάτι μιας πολύ ακριβής και ιδιαίτερης αγοράς από μεμονωμένους συλλέκτες που μέχρι σήμερα αναζητούσαν την Mercedes των ονείρων τους σε ιδιώτες ή μικρά workshop που ασχολούνται με την αναπαλαίωση ή συντήρηση κλασικών.

 

Το πρόγραμμα έχει τρεις διαβαθμίσεις: στην κορυφή (και στον τιμοκατάλογο) τα αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται ως Premium Edition. Είναι όσα βρίσκονται σε ”mint condition”, με ελάχιστα χιλιόμετρα, με πλήρη αποκατάσταση απ΄το τμήμα Mercedes Benz Classic.

 

Στη μεσαία ”κατηγορία” τα Collectors Edition που επίσης είναι σε άψογη κατάσταση μηχανικά και αισθητικά αλλά με περισσότερα χιλιόμετρα στην ”πλάτη” και με ενδεχόμενη την πατίνα του χρόνου εμφανή σε κάποια σημεία.

 

Και τέλος, τα Driver’s Edition, τα οποία προορίζονται για καθημερινή χρήση και επιδέχονται περαιτέρω restoring, ανάλογα με την περίπτωση.

 

Αν περιηγηθεί κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας -σύμφωνοι, χρήματα δεν υπάρχουν αλλά δεν βλάπτει το οφθαλμόλουτρο- μπορεί να δει περισσότερες καλοβαλμένες κυρίες εκ Στουτγάρδης. Ήδη έχουν πουληθεί κάποιες εξ αυτών ενώ αναμένεται να βγουν και άλλες στην πορεία. Το κλασικό επιστρέφει από παντού.

 

Photo: Mercedes

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει