Οδηγώντας μία κλασική 911 Turbo για 1 εκ. χιλιόμετρα

Post date:

Author:

Category:

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες αυτός ο ιδιοκτήτης μίας κλασικής 911 Turbo τη χρησιμοποιεί για τις καθημερινές μετακινήσεις του. Πώς είναι, αλήθεια;

Classic Porsche 911

Γερνώντας με την Turbo. Δεν είναι κι άσχημα


Δεν είναι τυχαίο ότι περίπου το 70% των Porsche που έχουν ποτέ κατασκευαστεί παραμένουν εν λειτουργία στο δρόμο

Είναι ένα αξιοθαύμαστο ποσοστό που αντικατοπτρίζει την κατασκευαστική τους ποιότητα και πιστότητα. Το στοιχείο αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη διάσταση δεδομένης της σπορ χρήσης των αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρείας.

Ο Βill MacEachern διατηρεί μια επιχείρηση χαλιών στον Καναδά και χρησιμοποιεί τη μαύρη, αερόψυκτη 911 Turbo για όλα αυτά τα χρόνια έχοντας διανύσει περισσότερα από 725.000 μίλια – κάποια 1.160.000 χιλιόμετρα.

Το αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε εύκολα να είναι σαν μια αψεγάδιαστη garage queen αντίστοιχης ηλικίας. Αλλά τα αυτοκίνητα είναι για να τα ζούμε. Και το ρεκόρ χιλιομέτρων αυτής της 911 Turbo είναι μάλλον σημαντικότερο.

Ερώτηση κρίσεως: μήπως θα έπρεπε η Porsche A.G. να επιβραβεύσει τη δική του πιστότητα προς τη μάρκα με μια καινούργια 911;

Δείτε την ιστορία του κυρίου Bill στο βίντεο που ακολουθεί.


Αυτοκινητική μονογαμία

Photo: Porsche

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει