6ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου. Συμβαίνει τώρα στη Λάρισα

Post date:

Author:

Category:

Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

 

 Με κεντρικό πυρήνα την πόλη της Λάρισας, διεξάγεται αυτό το σ/κ το 6ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου. Είμαστε στην εκκίνηση και φωτογραφίζουμε τις όμορφες λεπτομέρειες

Η φωτογραφική μηχανή ανά χείρας και να`μαι στην Πλατεία Λαού (ή Αγ. Βυσσαρίωνα) που είναι γεμάτη από κλασικά οχήματα.

 

Οι ιδιοκτήτες φαίνονται χαρούμενοι που επιτέλους οι καλοφροντισμένες «κυρίες» τους θα πατήσουν άσφαλτο αυτό το σ/κ, πόσο μάλλον στις όμορφες διαδρομές του Ολύμπου. Και παιδιά, πολλά παιδιά. Αρκετά από τα αυτοκίνητα είχαν παιδικά καθίσματα. Ένα σαββατοκύριακο εκτόνωσης απ`την ψηφιακή καθημερινότητα, με συντροφιά τα αναλογικά κλασικά. Πόσο πιο όμορφη επιρροή…

 

Οι συμμετοχές είναι πλουραλιστικές και όμορφες. Από τους «βασικούς» σε κάθε τέτοιο ράλι (2CV, Mini και VW Beetle), μέχρι Porsche 911, BMW 6 (E24) και Volvo P1800.

 

Για όσους ενδιαφέρονται, οι διαδρομές του Ράλι, είναι οι παρακάτω:

 

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, ώρα 10.30 π.μ.
Λάρισα (εκκίνηση), Συκούριο, Πουρνάρι, Ελάτεια, Ευαγγελισμός, Κοιλάδα Τεμπών, Στόμιο, Κόκκινο Νερό, Κουτσουπιά, Παλλιουριά, Βελίκα, Αγιόκαμπος, Σκήτη, Αγιά (Τερματισμός – Τελετή απονομών – οικοδεσπότης ο Δήμος Αγιάς).

 

Αυτές είναι μερικές φωτό για κυριακάτικο πρωινό.

 

#Διάβασέ το: Υποκλινόμενοι στη σπάνια και γοητευτική Ferrari 250 GTO (video)

 

Photo: V27 Photography

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»