6ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου. Συμβαίνει τώρα στη Λάρισα

Post date:

Author:

Category:

Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

 

 Με κεντρικό πυρήνα την πόλη της Λάρισας, διεξάγεται αυτό το σ/κ το 6ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου. Είμαστε στην εκκίνηση και φωτογραφίζουμε τις όμορφες λεπτομέρειες

Η φωτογραφική μηχανή ανά χείρας και να`μαι στην Πλατεία Λαού (ή Αγ. Βυσσαρίωνα) που είναι γεμάτη από κλασικά οχήματα.

 

Οι ιδιοκτήτες φαίνονται χαρούμενοι που επιτέλους οι καλοφροντισμένες “κυρίες” τους θα πατήσουν άσφαλτο αυτό το σ/κ, πόσο μάλλον στις όμορφες διαδρομές του Ολύμπου. Και παιδιά, πολλά παιδιά. Αρκετά από τα αυτοκίνητα είχαν παιδικά καθίσματα. Ένα σαββατοκύριακο εκτόνωσης απ`την ψηφιακή καθημερινότητα, με συντροφιά τα αναλογικά κλασικά. Πόσο πιο όμορφη επιρροή…

 

Οι συμμετοχές είναι πλουραλιστικές και όμορφες. Από τους “βασικούς” σε κάθε τέτοιο ράλι (2CV, Mini και VW Beetle), μέχρι Porsche 911, BMW 6 (E24) και Volvo P1800.

 

Για όσους ενδιαφέρονται, οι διαδρομές του Ράλι, είναι οι παρακάτω:

 

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, ώρα 10.30 π.μ.
Λάρισα (εκκίνηση), Συκούριο, Πουρνάρι, Ελάτεια, Ευαγγελισμός, Κοιλάδα Τεμπών, Στόμιο, Κόκκινο Νερό, Κουτσουπιά, Παλλιουριά, Βελίκα, Αγιόκαμπος, Σκήτη, Αγιά (Τερματισμός – Τελετή απονομών – οικοδεσπότης ο Δήμος Αγιάς).

 

Αυτές είναι μερικές φωτό για κυριακάτικο πρωινό.

 

#Διάβασέ το: Υποκλινόμενοι στη σπάνια και γοητευτική Ferrari 250 GTO (video)

 

Photo: V27 Photography

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει