Συμβαίνει στη Rétromobile. Εκεί όπου το χθες έχει σημασία

Post date:

Author:

Category:

 

Rétromobile 2018Η έκθεση της Rétromobile είναι κάτι παραπάνω από ένα «Σαλόνι» αυτοκινήτου. Σε μια εποχή όπου η αυτοκίνηση αλλάζει τελεσίδικα, είναι μια υπενθύμιση ενός διαφορετικού κόσμου που γαλούχησε γενιές και γενιές φίλων της οδήγησης

Η έκθεση απέκτησε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, περισσότερο χώρο για τους εκθέτες, περισσότερη άνεση για τους επισκέπτες, περισσότερους λόγους για να αγοράσουν, να ονειρευτούν, να βρουν πληροφορίες και να θαυμάσουν νέα και κλασικά αυτοκίνητα στα αμέτρητα περίπτερα.

- Διαφήμιση-

Οι επισκέπτες έρχονται από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου για να δουν από κοντά προς τα πού κινείται η αγορα των classics, να εντοπίσουν εξειδικευμένους τεχνίτες που συνεχίζουν να παράγουν εξαρτήματα βάσει των αρχικών blueprints και, τελικά, να ζήσουν από κοντά το σταυροδρόμι όπου η κληρονομιά και η ιστορία συναντώνται.

Πλέον, η έκθεση αποκτά και έναν ευρύτερο συμβολισμό. Καθώς η αυτοκίνηση αλλάζει, όσο η ηλεκτροκίνηση θα απορροφά κονδύλια, κρατικά κίνητρα και αγοραστικό ενδιαφέρον αλλά και όσο η αυτόνομη οδήγηση θα κυριεύσει τον κόσμο, τόσο η διατήρηση αυτοκινήτων τού χθες σε άψογη κατάσταση θα παραμένει ένας φάρος για το συλλογικό μας παρελθόν. 

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Rétromobile.

Photo: retromobile.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει