Βραβείο Top Safety Pick για τις BMW 2 και 3 Series

Post date:

Author:

Category:

bmw safety pick

 

Δεν δίνονται ”αβάδιστα” τα βραβεία ασφαλείας από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Εταιρειών (IIHS). Η BMW ”καθάρισε” με διακρίσεις για τις 3 και 3 Series, αμφότερα model year 2017.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που μόλις λάβαμε από το Γραφείο Τύπου της BMW Hellas, ”με τον τρόπο αυτό, επιβεβαιώνεται η συνέχιση της μακροχρόνιαςδέσμευσης που έχει η εταιρεία στην παροχή κορυφαίας ασφάλειας σε κάθε νέο μοντέλο της.

 

Για να μπορεί ένα αυτοκίνητο να διεκδικήσει τη διάκριση 2017 Top Safety Pick +, πρέπει να αποδεικνύει την αντοχή και αξιοπιστία του στις πέντε δοκιμές σύγκρουσης του IIHS— μικρή επικάλυψη μπροστά, μέτρια επικάλυψη μπροστά, πλευρική σύγκρουση, αντοχή οροφής και συγκράτησης κεφαλής — συγκεντρώνοντας παράλληλα υψηλή βαθμολογία στην πρόληψη μετωπικής σύγκρουσης και να πετυχαίνει μία αποδεκτή ή καλή αξιολόγηση των προβολέων.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της BMW στην ασφάλεια, η BMW Σειρά 3 Sedan βελτιώθηκε με μία σειρά μέτρων στον τομέα της μικρής επικάλυψης για το model year 2017. Το IIHS βαθμολόγησε τη νέα Σειρά 3 το Δεκέμβριο του 2016 ως “ΚΑΛΗ” στο επίπονο crash test μικρής επικάλυψης, κάτι που διασφάλισε στη BMW Σειρά 3 Sedan (2017) μία διάκριση κορυφαίας ασφάλειας TSP+.”

Info/Photo: bmw

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει