Στα Καρπάθια με το Οpel Adam R2

Post date:

Author:

Category:

Οpel Adam R2

 

Η ομάδα της Opel Rallye Junior κυριάρχησε για άλλη μία φορά με πειστικό τρόπο στον τρίτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι Junior (FIA ERC Junior U27)

 Ο Φινλανδός Jari Huttunen (23 ετών από το Kiuruvesi) και ο συνοδηγός του Antti Linnaketo οδήγησαν το εργοστασιακό ADAM R2 στην πρώτη του νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

 

Οι νικητές του περσινού ADAC Opel Rallye Cup διατήρησαν τον έλεγχο του δύσκολου ασφάλτινου αγώνα στην περιοχή της πόλης Rzeszów, στις παρυφές των Καρπαθίων Ορέων, στο νοτιοανατολικό άκρο της Πολωνίας, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο σε εννέα από τις έντεκα ειδικές διαδρομές.

 «Ήταν ένα απίστευτα σκληρό ράλι», δήλωσε ο Huttunen στον τερματισμό. «Οι διαδρομές ήταν εξαιρετικά στενές, αλλά τρομερά γρήγορες. Το παραμικρό λάθος μπορούσε να φέρει την καταστροφή – όπως αποδείχτηκε την πρώτη μέρα με τόσα ατυχήματα. Πάνω απ’ όλα είμαι χαρούμενος που ο Antti κι εγώ κάναμε έναν αλάνθαστο αγώνα και καταφέραμε τελικά να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Junior, χωρίς σοβαρά προβλήματα σε κανένα από τα δύο σκέλη”

Το ADAM R2 λειτούργησε σαν ρολόι και οι μηχανικοί στην ADAC Opel Rallye Junior Team έκαναν εξαιρετική δουλειά όπως πάντα.

 

Το δεύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου για το FIA ERC Junior ξεκινά στις 25 με 27 Αυγούστου από το παραδοσιακό Barum Czech Rally Zlín. Όμως πριν από το συγκεκριμένο αγώνα, οι εργοστασιακοί Huttunen και Molinaro θα βρεθούν στην εκκίνηση του γερμανικού γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (WRC), στο ADAC Rallye Deutschland, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου.

 

#Διάβασέ το: Οδηγώντας στα Καρπάθια

 

Info/Photo: opel.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει