Αυτά είναι τα δύο νέα εντυπωσιακά καταστήματα της BYD

Post date:

Author:

Category:

Η BYD, η κινεζική εταιρεία που έχει μπει με φόρα στα αυτοκινητικά πράγματα μέσω του Ομίλου Σφακιανάκη, ανακοίνωσε τη λειτουργία δύο νέων showrooms και κάθετων μονάδων στην Αθήνα

BYD καταστήματα

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, «οι νέες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον Όμιλο Σφακιανάκη και τη BYD στην Ελλάδα, προσφέροντας στους λάτρεις της αυτοκίνησης μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία, που ξεπερνά τα όρια της απλής αγοράς αυτοκινήτου»


«Η αγορά ενός αυτοκινήτου πρέπει να είναι μία μοναδική εμπειρία για τον πελάτη»: Με αυτόν τον στόχο, ο Όμιλος Σφακιανάκη δημιούργησε δύο ξεχωριστούς χώρους, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, σε διαφορετικά σημεία του νομού Αττικής, που μοιράζονται όμως τις ίδιες αξίες«

»Το εξιδεικευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες στην οικογένεια της BYD, να αναλύσει τις ανάγκες τους και να τους ξεναγήσει στην ευρεία γκάμα μοντέλων».

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το compact μικρομεσαίο SUV BYD ATTO 3 (C-SUV), και το πολυτελές BYD SEAL (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης BYD DOLPHIN (C-Hatchback) και το ΒΥD SEAL U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Hybrid (PHEV)  

Πού είναι ακριβώς

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD στην Αθήνα στεγάζονται στη Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου, «Τα εγκαίνια των νέων κάθετων μονάδων BYD αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της BYD στην Ελλάδα και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Ο Όμιλος Σφακιανάκη δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας τα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα με την άψογη εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση».

BYD Dealership Κηφισός

Info / Photo: bydauto.gr


Minas BYD Seal

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει