Αυτές είναι οι σημαντικές μειώσεις τιμών για τα Alfa Romeo, Fiat και Jeep

Post date:

Author:

Category:

Με το νέο τρόπο υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης να έχει τεθεί σε ισχύ, η FCA Greece ανακοίνωσε μειώσεις τιμών. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες

Alfa Romeo Giulietta

Στο πλαίσιο του νέου τρόπου υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης, η FCA Greece, ανακοινώνει του νέους τιμοκαταλόγους των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth που περιλαμβάνουν μειώσεις τιμών έως και €1,500. Σημειώστε, ότι παράλληλα παραμένουν σε ισχύ και τα προνομιακά προωθητικά προγράμματα της εταιρείας.


Σε συνέχεια της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του νόμου που περιλαμβάνει και τον αναθεωρημένο τρόπο υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης, οι νέοι τιμοκατάλογοι των παραπάνω εταιρειών (καθώς και της Abarth) παρουσιάζουν μειώσεις τιμών που κυμαίνονται ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Συγκεκριμένα, τα πράγματα έχουν ως εξής ανά μπράντα:

Alfa Romeo

Όσον αφορά τη μιλανέζικη φίρμα, θα ισχύει η προνομιακή προσφορά για τη Giulietta που διαμορφώνει την τιμή της από τις €15,990 (μέχρι και το τέλος Αυγούστου), δίνοντας επίσης τη δυνατότητα χρηματοδότησης με 1η δόση το 2021 και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση 160.000 km. 

Η Giulietta είναι ένα μικρομεσαίο hathcback που το γνωρίζουμε ήδη αρκετά χρόνια. Ωστόσο, η σχεδίασή του αντέχει παρά την ηλικία του και, αν το οδηγήσει κάποιος ιταλόφιλος σήμερα, θα βρει ξανά εκείνο το χαρακτηριστικό, ευχάριστο «οδηγικό γρέζι».

FIAT

Παράλληλα με το όφελος που προκύπτει από την εξέλιξη της ταξινόμησης, η εταιρεία έβγαλε στον «αέρα» κάποια εμπορικά προγράμματα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Fiat Restarts You που εξασφαλίζει σημαντικό όφελος έως €4,000, διαμορφώνοντας ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για τα μοντέλα της.


Το Panda (από €9,990), το 500 Hybrid (από €12,200), το 500Χ (από €16,990) και το Tipo (από €12,700). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράλληλα για όλα τα μοντέλα 5ετη εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 200.000 km, η οποία συνδυάζεται και με δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας


Jeep

Αντίστοιχα, για τα μοντέλα της Jeep, το πρόγραμμα Jeep Freedom Days περιλαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις έως €10,000 ευρώ, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με 1η δόση το 2021 καθώς και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη έως 160.000 km και δωρεάν παροχή οδικής βοήθειας.


Alfa Romeo 146

Info/Photo: alfaromeo.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει