Αυτό είναι το βίντεο λανσαρίσματος του νέου Opel Mokka

Post date:

Author:

Category:

Η διεθνής διαφημιστική καμπάνια του νέου Opel Mokka κάνει σήμερα την πρώτη πανευρωπαϊκή της εμφάνιση σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, τηλεόραση και υπαίθρια διαφήμιση

Opel Mokka 2021

«Ο κόσμος επανεκκινείται. Μας απασχολεί λιγότερο το καύσιμο και περισσότερο η μπαταρία… Λιγότερο το «εγώ», περισσότερο το «εμείς», «εσείς», «όλοι μας». Λιγότερα λόγια, περισσότερη δράση. Less Normal, More Mokka”


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Opel Hellas, το διαφημιστικό μήνυμα αντανακλά την πρωτοποριακή σχεδίαση και τις τεχνολογικές καινοτομίες του νέου μοντέλου, με το οποίο η Opel οδηγεί προς το μέλλον.

Μήνυμα ξεκάθαρο και τολμηρό που αποπνέει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση.

Το σλόγκαν της καμπάνιας τα λέει όλα: “Less normal. More Mokka.”


Opel Manta

Πέρα από το τηλεοπτικό σποτ, η καμπάνια εμφανίζεται σε ψηφιακά μέσα, όπου επιλεγμένοι πρεσβευτές του Mokka, όπως δημιουργοί, σχεδιαστές μόδας, μουσικοί και influencers, καλλιτέχνες, όλοι με το δικό τους ξεχωριστό στυλ μεταδίδουν το μήνυμα.

Από σήμερα, λοιπόν, το νέο Mokka δίνει το «παρών» σε διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από διαφημιστικά σποτ και lifestyle advertorials με κοινό τους χαρακτηριστικό το πόσο συναρπαστικά είναι


Opel Corsa OPC
Opel Corsa OPC

Info/Photo: opel.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει